Alexandra Măceşanu trăiește! "Te rog frumos, ajută-mă!". E cutremurator ce spune o femeie din Italia

Autor: L.S.
Actualizat: 21 nov 2020, 18:50

Alexandra Măceşanu trăiește! E cutremurator ce spune o femeie din Italia, care ar fi vazut-o de mai multe ori pe fata

Alexandra Măceşanu trăiește!

O femeie sustine ca a vazut-o pe Alexandra Macesanu: in luna septembrie, pe 11 septembrie ar fi vazut-o prima data.

" Alexandra, pe data de 5 octombrie, sambata, intre orele 16 si 18, a intrat de doua ori la mine in bar si a spus: "Te rog frumos, ajuta-ma! Te rog frumos, ajuta-ma!", a relatat prin telefon, la Antena1, proprietara unui bad din Napoli.

" Cand a intrat in bar era speriata! A luat un suc pe care i l-a plătit băiatul care a intrat după ea şi înainte să intre băiatul ăsta, ea a spus: "Te rog frumos, ajută-mă! Ajută-mă!" Eu i-am răspuns tot în română: "De ce să te ajut?" Şi după aceea, când a intrat băiatul acela în bar, s-a oprit.”, spune una dintre românce, potrivit antena 1.

Citeste si: Gheorghe Dinca a ajuns la INML. Ce dignostic i-au dat medicii psihiatrii

Citeste si: Scene incredibile! Mama Luizei Melencu, la un pas de SINUCIDERE!

Citeste si: Gheorghe Dincă, scos din arestul Capitalei! Informații de ultimă oră despre criminalul din Caracal

Alexandra Măceşanu trăiește!

Avea un maiou alb pe ea, un maiou. Avea o fustă de blugi, cu un lanţ pe partea stângă şi o pereche de tocuri înalte, roşii cu alb şi avea părul prins în coc. Ziceai că ori de beată, a băut ceva ori drogată ori era fumată. Nu ştiu ce să spun. Era palidă la faţă. Din spusele unor persoane care vin mereu la bar, care se uită mereu la emisiuni şi au spus: "Fata asta a fost dispărută acum două, trei luni din România.”,

a mai dezvăluit aceasta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Eu cred ca baietii astia sunt intre arabi si albanezi.

Am facut o gresala ca nu am sunat carabinierii. Avea semne pe spate, de la o curea, ceva de genul. Vorbea speriata! Mai sunt martori in bar care au vazut-o pe fata.", a spus aceiasi femeie.

Tot prin telefon a fost si o a doua femeie, tot o romanca din Italia, care sustine ca a vazut-o pe Alexandra. Ea a dat detalii despre cum arata fata si spune ca ar fi sunat la Ambasada Romaniei, insa nu a fost luata in serios.

sursa: a1.ro

Citeste si: Gheorghe Dincă, la un pas de sinucidere! A cedat în arest! Ce s-a întâmplat recent i-a alertat pe angajații închisorii

Citeste si: Bomba! Avocatul familiei Macesanu: Luiza si Alexandra sunt vii! Unde sunt fetele

Citeste si: Cine a violat-o pe Alexandra Macesanu? Gheorghe Dinca ar mai fi avut pe cineva in casa