Alexandra nu mai suportă apropierile dintre Gagea și Teodora! Ce gest a făcut concurenta de la „Casa iubirii” pentru a-i separa pe cei doi

Autor: Diana Ghita

Alexandra nu suportă să-l vadă pe Gagea lângă o altă fată

Sursa: Captură KANAL D

În a doua parte a ediției de luni, 5 august, din emisiunea „Casa iubirii”, Alexandra l-a făcut pe Gagea să-și iasă din fire. În timp ce el și Teodora stăteau de vorbă, fosta lui iubită a făcut un gest neașteptat.

Alexandra, Teodora și Giuly au venit, în vizită, în casa băieților, iar Teodora s-a așezat cu Gagea pe canapea, separat de restul concurenților, unde tânărul a întrebat-o cum se simte.

Ce gest a făcut Alexandra pentru a-i separa pe Gagea și Teodora

Imediat cum cei doi au început să discute, Sebastian a intervenit și l-a întrebat pe colegul lui despre cadoul pe care i l-a făcut Alexandra, de curând: „Gagea, ce ai făcut cu scoica?”.

Gagea, foarte dezinteresat de scoica de la fosta lui iubită, a răspuns: „Nu știu, e pe acolo, lasă-mă în pace”.

Imediat după acest răspuns, Sebastian i-a adus în vedere Alexandrei faptul că: „Atât de mult îl interesează cadoul de la tine”.

Fosta iubită a lui Gagea a răbufnit imediat cum a văzut că discuția cu Teodora este mai importantă decât subiectul legat de cadou și s-a dus spre el să-l stropească cu apă.

În același timp, tânăra l-a întrebat, foarte indignată: „De ce te comporți așa?”.

Citește și: Alexandra, geloasă pe interacțiunile dintre Patrick și Teodora?! Cum a reacționat concurenta când i-a văzut pe cei doi în camera roșie: „Noi am discutat”

Gestul Alexandrei l-a deranjat vizibil pe Gagea. Chiar dacă majoritatea s-au amuzat, el și Teodora s-au arătat foarte supărați.

Teodora: „Nu pot să fac nimic de ea, stăteam și eu de vorbă cu Gagea, s-a băgat”.

Gagea: „N-ai subiecte? Vii cu scoica aia la mine?”.

Ce a făcut Gagea după ce Alexandra l-a stropit cu apă

Ulterior, Robi i-a adus lui Gagea scoica de la Alexandra, însă acesta din urmă a făcut un gest care i-a șocat pe toți.

Tânărul a dat de pământ cu cadoul de la fosta lui iubită. După ce au asistat la ieșirea lui, concurenții au reacționat imediat.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Robi: „Frate, nu e frumos ce faci!”.

Bogdan: „Urât!”.

Gagea i-a ignorat și a continuat să o certe pe Alexandra: „Dacă s-a concluzionat ceva între noi, de ce mai ai subiecte cu mine? Mă și uzi, păi ce, stau de vorbă și vii și mă uzi?”.

Însă Sebastian a luat cuvântul și i-a spus: „Te-ai gândit că o deranja că vorbea cu Teodora?”.

De aceeași părere a fost și Robi: „Frate, ce a făcut ea e un gest mișto. Femeia e geloasă că vorbești cu alta, ești nebun?”.

Gagea a preferat să le răspundă în mod ironic celor doi: „Foarte mișto a fost gestul...”.

Citește și: Francesca l-a chemat pe Gagea în camera roșie. Ce dezvăluire surprinzătoare i-a făcut tânăra: „Îmi place foarte mult”

În timp ce acesta vorbea cu colegii lui, Alexandra l-a luat iar pe neașteptate și a vărsat apă pe el. În acel moment, concurentul, orbit de furie, a umplut, și el, un pahar cu apă, pe care a aruncat-o pe fosta lui iubită.

Chiar dacă ceilalți au păstrat tăcerea în acel moment, Alexandra s-a arătat foarte revoltată de gestul lui Gagea: „Nu înțeleg ieșirile tale turbate”.

Urmăriți tot momentul în materialul video de mai jos: