Exclusiv! Alexandra, operată de urgență la nas! Fosta concurentă de la Puterea Dragostei, detalii despre tumoarea de care habar nu avea

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 03 aug 2023, 00:55

Alexandra a avut o tumoare la nas

Sursa: Captură YouTube

Fosta iubita a lui Codrut Pop a trecut printr-o sperietura in toata regula, mai ales ca nu stia despre problema de sanatate pe care o avea.

Alexandra s-a operat la nas, însă fosta concurenta de la Puterea Dragostei a fost luata prin surprindere de viteza cu care s-au succedat lucrurile în ce o privește și trezindu-se în scurt timp că trebuie să se opereze. Inițial Alexandra fusese la un control cu mama ei unde a văzut-o un prim medic și apoi a fost trimisa la o alta clinica unde medicul de acolo i-a spus că a doua zi trebuie să se opereze pentru că este foarte grav ce avea la nas.

Alexandra, operata de urgenta la nas

"A fost o chestiune de moment, eu știam că am acea tumoare acolo, doar că nu am dat atât de mare importanta, a dezvaluit Alexandra pentru  wownews. În momentul când m-am dus la Craiova, mami avea o programare la un doctor, am intrat cu ea în cabinet și am întrebat daca mă poate controla și să îmi spună despre ce este vorba.

Doamna doctor a zis că ce aveam trebuie îndepărtat și trebuie să mă duc la o clinica să mă cotroleze și un medic acolo. Când m-am dus acolo, doctorul m-a văzut și mi-a zis că trebuie să vin a doua zi dimineața să mă bage în operație.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum se simte acum fosta concurenta de la Puterea Dragostei

Acea tumoare trebuie îndepărtată neapărat. Sincera să fiu, nu m-am speriat și nu mă sperie chestiile de genul, am încredere în Dumnezeu și știam că trebuie să ajung și acolo la un moment dat. Nu mă așteptam să fie atât de repede. Asta m-a făcut mai stresata. Nu am avut emoții, am încredere că totul este bine.

Operația a durat vreo 3-4 ore pentru că stiu că intrasem pe la 2:30 și am ieșit pe la 5:00 după-amiaza. Nu stiu ce s-a întâmplat. 

Alexandra a avut încredere că totul vă fi bine. Nu a fost nimeni lângă ea, nici macar mama ei. Fetiță era la scoală și nici nu i-a spus că se vă opera că să nu o îngrijoreze. Nici sora ei, Adriana nu a fost lângă ea pentru nu a simțit că este nevoie.

 

 

Taguri: