Alexandra, pusă la zid de concurenții din Casa iubirii: "Ai vrut să intri într-un joc cu Patrick!" Cum se apără tânăra? Aflați ce se va întâmpla în ediția de duminică, 14 iulie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 13 iul 2024, 21:00

În ediția de duminică, 14 iulie, fetele și băieții din Casa iubirii o pun pe Alexandra la zid și îi aduc reproșuri grave. Iată cum se apără bruneta.

Noi confruntări între Alexandra și băieții din Casa iubirii. Concurenții îi aduc acuzații dure tinerei. Ce simte, de fapt, aceasta pentru Gagea? Iată ce urmează să se întâmple! 

Citește și: Robi, imagini neașteptate cu dragostea din viața sa! Concurentul din Casa iubirii și-a uimit fanii 

Alexandra, pusă la zid de concurenții din Casa iubirii

Lucrurile vor scăpa de sub control în Gala de duminică, 14 iulie. Ultima ediție din această săptămână se încheie în același registru în Casa iubirii, cu reproșuri tăioase și replici acide. În cadrul emisiunii de mâine va predomina o atmosferă agitată, iar lucrurile nu par să se liniștească între concurenți. 

Duminică, 14 iulie, se încing spiritele între concurenții din “Casa iubirii”, după ce își aduc acuzații grave.

Mâine, în Gala emisiunii matrimoniale, Antoni, Patrick și Gagea îi aduc reproșuri grave Alexandrei, după ce decid să o voteze pentru eliminare.

Antoni: "Alexandra! Mi se pare că a avut cel mai nepotrivit comportament. Preia controlul și o face într-un mod foarte urât."

Alexandra: "M-ai convins de..."

Gagea: "Dar nu vrei să plec eu acasă și să-ți faci tu talentul aici?"

Rebecca: "Ea, sincer, așa ar vrea!"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: VIDEO Emilia Ghinescu vorbește despre vremurile grele din viața sa: „Eram singură și au fost momente în care nu știam de unde să fac rost de bani să îmi plătesc anumite rate.”

Gagea: "Păi, știu că vrea asta!(...)

Dacă erai sinceră de la început, nu se ajungea aici."

Alexandra: "Taci!"

Patrick: "Nu tace, de ce să tacă? Îi dau eu cuvântul. Gagea, te rog, mai spune o dată. Tu îmi spui mie că m-am băgat între voi și fostul tău iubit, pe care pretinzi că vrei să-l reîmpaci, spune exact ceea ce spun eu. Nu ești ok."

Gagea: "Nu ai venit aici să te joci cu mine, că tu ai vrut să intri într-un joc cu Patrick și am ajuns eu să sufăr ca un câine."

Conflictele dintre concurenți vor continua și în cadrul ediției de mâine, când în prag de eliminare ajung Gagea cu Alexandra. Rămâne de văzut cine va părăsi Casa iubirii duminică.

Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Citește și: Rebecca îl pune la zid pe Antoni! Tânăra vrea să părăsească Casa iubirii din cauza lui. De la ce a pornit scandalul

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de duminică, 14 iulie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D!