Alexandra, pusă la zid de concurenții din Casa iubirii: "Îl forțează să fie cu ea!" Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, miercuri, 5 iunie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Tilă

O nouă ediție incendiară are loc mâine! Alexandra este pusă la zid de concurenți. Aflați ce reacții se vor isca în Casa iubirii, miercuri, 5 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Săptămâna continuă în același registru în Casa iubirii. Concurenții vor avea parte de o atmosferă tensionată și plină de momente surprinzătoare, deoarece băieții și fetele fac acuzații dure la adresa Alexandrei.

Citește și: Alexandra a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a intrat în ''Casa iubirii''. Gagea a rămas fără cuvinte: "Te-ai jucat cu mine!"

Alexandra, pusă la zid de concurenții din Casa iubirii:

În această săptămână, Alexandra este în centrul atenției. Noua concurentă din Casa iubirii susține că este hotărâtă să își recucerească fostul iubit, însă fetele și băieții sunt de părere că aceasta nu își mai dorește relație cu Gagea.

Robi:'' Alexandra, tu ai venit să-l recucerești, acum ai așteptări ca el să facă ceva, iar el își cere scuze.''

Gagea:'' Vrea să vadă, pentru că dacă nu vede niciun interes în mine, ce rost mai are?''

Robi:'' Eu am văzut zero sentimente, zero emoție. Zici că a mai fost... zici că toată viața ei a stat aici, la Casa iubirii.''

Niciun concurent nu crede în sentimentele lor, iar cea care răbufnește și îi pune la punct pe Alexandra și Gagea este chiar Rebecca.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Rebecca: ''Sunteți șterși și nu transmiteți nimic.''

Între timp, Robert are o discuție cu Gagea, între patru ochi, în care îi mărturisește că nu are încredere în Alexandra.

Robert: "Din punctul meu de vedere, ea a venit aici să te pună șah-mat. Nu zic că nu te iubește, te iubește, dar a venit aici"

Julia: "Pare că îl forțează pe el să fie cu ea."

Citește și: Alexandra, pusă la zid pentru că vrea să își recâștige fostul iubit. Ce cred concurenții despre venirea ei în ”Casa iubirii”: „Zici că nici nu ați fost despărțiți”

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de miercuri, 5 iunie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.