Alexandra, pusă la zid pentru că vrea să își recâștige fostul iubit. Ce cred concurenții despre venirea ei în ”Casa iubirii”: „Zici că nici nu ați fost despărțiți”

Autor: Diana Bostan

Alexandra este fosta iubită a lui Gagea

Sursa: Kanal D

Ediția incendiară a emisiunii ”Casa iubirii” Fetele nu văd cu ochi buni intrarea Alexandrei în casă și au lansat o nouă teorie. Iată ce s-a întâmplat în ediția de marți, 4 iunie!

Șoc în ”Casa iubirii”. Alexandra, fosta iubită a lui Gagea a intrat în casă, fiind gata să-l recucerească. Unii concurenți au dat frâu liber teoriilor și cred că cei doi s-ar fi vorbit de înainte.

Alexandra a fost pusă la zid de fetele din casă

După o ediție plină de suspans și emoții, Gagea pare resemnat cu venirea în casă a fostei sale iubite.

Alexandra a intrat în vizorul fetelor, care sunt de părere că aceasta nu a venit să-l recucerească pe Gagea. În ediția de azi, Gagea a dezvăluit faptul că-i bate inima foarte tare, dar nu din cauza Alexandrei.

Gagea: Îmi bată inima, nu știu ce am. Am puls ridicat.

Alexandra: E pulsul ridicat datorită mie sau?

Gagea: Datorită situației, Alexandra.

Deși fetele au pus-o la zid, Alexandra a dezvăluit faptul că a reușit să se înțeleagă cu Roberta, fiind și singura care crede în intențiile sale. În ciuda insistențelor băieților, Alexandra nu a dorit să menționeze un alt băiat de care ar fi interesată.

Citește și: Sebastian, mesaj neașteptat pentru Roberta: ''Te-am cunoscut fără să te caut.'' Fanii au reacționat imediat 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Patrick: Alexandra, ieri ai spus că mai este vorba de încă un băiat. Doamna Andreea a lăsat înțeles faptul că la casting, probabil ai mai menționat pe încă cineva. Ai spus că astăzi ne vei spune, dar, probabil, transform din ironia asta în ceva serios. Care ar fi o următoare... Variantă. 

Gagea este de părere că Alexandra nu s-ar putea apropia de un alt băiat în casă

Concurentul a dezvăluit faptul că o cunoaște foarte bine pe Alexandra și că nu știe dacă ar putea vreodată să interacționeze cu un alt băiat din respect pentru el. În ciuda relației pe care au avut-o, concurenții au observat că cei doi se feresc să comunice, lucru care le dă de bănuit.

Citește și: Alexandra, dispusă să cunoască un alt bărbat din Casa iubirii? Gagea dezvăluie ce așteptări are de la fosta iubită. Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, marți, 4 iunie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Robi: Deci, relația asta dintre voi acum și pur și simplu că nu aveți nicio reacție, pe mine mă face să mă gândesc la alte lucruri. La modul că, păi, parcă sunteți prea obișnuiți unu cu celălalt. Zici că nici nu ați fost despărțiți patru luni. Ea nu zice nimic. Tu nu zici nimic. Mi se pare ciudat dacă mă crezi. Nu știu ce pot eu să zic.

Alexandra a ținut să clarifice anumite lucruri și susține că dacă Gagea va părăsi ”Casa iubirii”, atunci va pleca și ea. Gagea nu este sigur de faptul că el și fosta iubită se vor împăcă, ci vrea să vadă cum vor decurge lucrurile pe parcurs.

Aici puteți viziona momentul din prima parte a ediției de marți, 4 iunie, a emisiunii ”Casa iubirii”:

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?