Alexandra, reacție nervoasă fără precedent în Casa iubirii! „Toată lumea să tacă!” Larisa își iese din minți și sare să o pună la punct pe Alexandra! Iată până unde va ajunge conflictul lor!

Author: Ana Filip
Actualizat: 06 iul 2022, 19:32
Foto(7)

Alexandra cedează nervos și recurge la amenințări asupra fetelor din Casa iubirii! Iată ce reacții s-au iscat!

În ediția de astăzi a emisiunii Casa iubirii, lucrurile au scăpat de sub control în casă fetelor, acolo unde Alexandra a cedat nervos și le-a amenințat pe unele dintre colegele sale și apoi au urmat câteva schimburi de replici aprige cu Maria pe de o parte și cu Larisa pe de altă parte.

Alexandra, reacție nervoasă fără precedent în Casă iubirii! „Toată lumea să tacă!”

Prima dintre fetele din Casa iubirii care își exprimă nemulțumirea față de comportamentul și atitudinea Alexandrei este Bianca. Aceasta a dezvăluit faptul că Alexandra le-ar fi amenințat cu moartea în mașină, în prezența șoferului care le aduce la platourile de filmare.

Citeste si: Cine este Xenia, noua concurentă din Casa iubirii? Iată cine este băiatul care i-a atras atenția și pe care își dorește să-l cucerească! „Mă mai recunoști?” Cei doi s-au cunoscut în afară emisiunii!

Alexandra: Ai vreo dovadă cumva!

Bianca: Da, șoferul! Asta este o amenințare gravă!

Alexandra: Să vină șoferul! Da-mă în judecată! Du-mă la poliție! Fă-mi ceva!

Bianca: Asta e o amenințare gravă! Te omor este o amenințare!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Kinga: Ieri în mașină chiar s-a întâmplat!

Bianca: Minte șoferul și încă trei fete!

Pe de altă parte, Maria a intervenit și i-a spus Alexandrei că dată viitoare o va înregistra pentru a avea dovezi clare despre comportamentul ei. În cele din urmă Alexandra i-a reproșat și Larisei că a spus că este bolnavă. Între cele două fete s-a iscat un mare scandal, iar Adrian și Ionuț s-au văzut nevoiți să vină în casă fetelor pentru a restabili liniștea.

Alexandra: Taci și tu și tu! Și toată lumea să tacă pentru că a zis Alexandra! Nu le mai suport!(...) O secundă dacă mai zice cineva din momentul asta că eu sunt bolnavă, te dau în judecată! Ai înțeles!

Larisa: Nu ți-am zis că eșți bolnavă! Nu o mai suport! Explică măcar cum ești tu că persoană!

Citeste si: Iolanda Buzilă, decizie radicală la mai bine de două luni după descalificarea de la Casa Iubirii: "Nu am mai postat demult. Nu regret nimic din ce s-a întâmplat aici"