Alexandra s-a despartit de iubit in timpul competitiei "Bravo, ai stil!": "A fost cel mai bun lucru care mi s-a intamplat..." Ce dezvaluiri a facut fosta concurenta la "Bravo, ai stil! Panorama" despre fostul

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 19 apr 2017, 10:41

Fosta concurenta a povestit si cum i-a afectat viata concursul "Bravo, ai stil!". Alexandra nu a facut un secret din a spune ca s-a despartit si de iubit in timpul competitiei.

Presiunea concursului si-a pus amprenta si pe viata personala a unor concurente care au participat la "Bravo, ai stil!" si chiar daca au fost eliminate mult prea devreme cum este si cazul Alexandrei, ele au trait adevarate drame.

De exemplu, Alexandra a recunoscut ca s-a desspartit de iubitul ei, Paul pentru ca resimtea presiunea din competitie si asta s-a rasfant asupra relatiei lor: "Da, noi am avut si mai multe neintelegeri.

Acum suntem bine, vorbim in continuarea zilnic, el este un baiat de familie buna, cu bani. Da, eu mai umblam si la stilul lui vestimentar."

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.