Alexandra s-a intors in Romania! Primele declaratii ale razboinicei: ''Se poate spune ca am regretul ca...''

Autor: O.P.

Alexandra a parasit competitia Surivor Romania, din motive medicale. Aceasta a fost asteptata pe aeroport de familie, de iubitul ei si mai multi apropiati.

''Pentru mine, experienta Survivor a fost ceva de vis, ceva ce mi-am dorit din copilarie si s-a indeplinit. Cel mai greu a fost sa ma obisnuiesc in primul rand cu clima, ca am plecat de la -2 grade si am ajuns la +30, 40. Soarele pe mine ma deranjeaza foarte tare. Se poate spune ca am regretul ca am plecat mult prea devreme, puteam sa demonstrez mult mai mult, cu toate ca am demonstrat, s-a vazut ca pot.

In rest, sunt fericita sa fiu alaturi de cei dragi'', a spus Alexandra. 

Citeste si: Ei sunt cei doi Razboinici nominalizati spre ELIMINARE! Cum ii puteti vota pentru a ramane in competitia "Survivor Romania"!

Iata primele declaratii ale acesteia, la intoarcerea in Romania:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: "Dubla miza extraordinara!" Dan Cruceru a facut anuntul inainte de a da startul celui de-al doilea joc de imunitate! Iata care va fi recompensa pentru echipa castigatoare!

 


Penultimul episod al serialului „Vinovați de Iubire” este difuzat la data de 19 septembrie 2024. Urmărește episodul 53 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară.