Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 iul 2024, 22:56
video Foto(4)

Alexandra va izbucni în lacrimi! Vorbele lui Patrick o vor bulversa din nou pe concurenta care încă nu știe pe cine să aleagă! Aflați ce se că întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie!

Casa iubirii aduce în continuare în atenția telespectatorilor noi momente spectaculoase, concurenți din ce în ce mai dornici să își întâlnească jumătatea și să înfrunte orice provocare, dar și multe răsturnări uluitoare de situație și tensiuni aprige. Deși a mărturisit că a intrat în cadrul show-ului pentru a-l recuceri pe Gagea, în cele din urmă Alexandra și-a îndreptat atenția și către Patrick, fapt ce l-a înfuriat teribil pe Gagea.

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge după Patrick

În ediția de marți, 2 iulie 2024, în Casa iubirii va predomina din nou o atmosferă agitată deoarece Alexandra va declanșa noi dileme și tensiuni din cauza nehotărârii sale. Deși a recunoscut că mai are încă sentimente pentru Gagea, concurentul pentru care a intrat în emisiune, de câteva zile încoace tânăra a dat tot mai multe semne că îl place și pe Patrick și că nu știe pe care dintre cei doi concurenți să îl aleagă.

Citește și: Rebecca și Antoni, față în față în casa fetelor! „Mă doare cum te comporți cu mine!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți și ce hotărâre au luat în privința relației lor

Gagea: Iubita mea! Pot să îți spun iubita?

Alexandra: Da!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Gagea: Bine! Mă duc că îmi iau pedeapsa, să nu te mai văd trei zile si înnebunesc!

Alexandra va izbucni în lacrimi! Vorbele lui Patrick o vor bulversa din nou

În ediția de marți, Alexandra se va reapropia de Gagea, însă la scurt timp, aceasta se va reîntâlni și cu Patrick în casă băieților, unde vor purta o conversație uluitoare. Concurentul îi va reproșa că și-a schimbat ideile și preferințele peste noapte și nu o înțelege deloc.

„Nu te condamn pentru ce ai făcut! Doar că de sâmbătă până duminică, tu peste noapte te-ai schimbat! Nu știu ce s-a întâmplat de ai schimbat așa macazul! Deci eu nu fac dansul asta cu oricine! Faptul că era vorba de ține atunci da, mi s-a părut că ne permitem cumva treaba asta și eram și sunt în continuare atras de tine! Pentru mine n-a fost o greșeală neapărat!”, va

spune Patrick.

Citește și: Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

În cele din urmă, Alexandra va izbucni în lacrimi, în casa fetelor, unde se va vorbi despre o posibilă conexiune dintre ea și Patrick.

Imaginile vor rula și în casa băieților, unde Gagea va fi de-a dreptul șocat de reacțiile partenerei sale.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?