Alexandra si-a luat-o! A incercat sa o dea la intors, dar baietii au pus-o la colt: "Oscar, Oscar!"

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 31 iul 2020, 17:06

Alexandra a facut o afirmatie grava, iar acum inceraca sa o dea la intors! Blondina si-a luat-o de la baieti si s-a facut de ras.

Alexandra si-a luat-o!

Blondina de la Puterea dragostei s-a facut de ras cand a incercat sa dea la intors o afirmatie pe care a facut-o in legatura cu Mihai si situatia in care au ajuns ei doi, in casa dragostei.

De cand au intrat in casa, baietii au fost suspiciosi despre sinceritatea Alexandrei si au acuzat-o ca joaca teatru, nefiind cu adevarat interesata de Mihai.

Alexandra a negat vehement acuzatiile, s-a certat cu toti baietii, iar cand a simtit ca nu mai poate sa faca fata invinuirilor a spus ca ea vrea sa se descalifice si sa plece de la Puterea dragostei.

Lucrurile s-au mai linistit, dupa ce Alexandra a spus ca nu vrea cu adevarat sa plece, ci vrea sa lupte pentru Mihai, chiar daca el a spus categoric ca nu doreste sa mai fie in relatie cu blondina si nici sa o cunoasca mai departe! Mihai a spus ca el isi doreste un alt gen de fata si ca

Alexandra minte in destule afirmatii incat sa nu poata avea incredere in ea.

Citeste si: Mihai i-a dat papucii Alexandrei si asteapta sa vina alta fata in casa dragostei. Cum a reactionat Alexandra

Citeste si: Momentul adevarului: de ce i-a spus Alexandra lui Mihai ca se descalifica? "Pur si simplu eu sunt distrusa pe dinauntru!"

Astazi, alexandra si-a rupt singura craca de sub picioare, dupa ce a reusit sa il seduca din nou pe Mihai. Intoarsa in casa fetelor, dupa o intalnire cu Mihai, Alexandra a spus ca ea nu ar fi acceptat umilinta la care a fost supusa in ultimele zile, daca s-ar fi intamplat asa ceva afara!

Baietii au taxat-o dur pe blondina si i-au spus ca accepta umilinta doar pentru ca este in emisiune, ceea ce este foarte urat! Insa Alexandra s-a gandit sa o dea la intors si a sustinut ca ea a fost gresit inteleasa si ca,

de fapt, a spus altceva!

Citeste si: Soc la Puterea dragostei! Mihai renunta la Alexandra: "Nu vreau sa o mai cunosc!" Cum a reactionat Alexandra

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cristina Mihaela i-a pus la punct pe concurentii Puterea dragostei: "Veti fi descalificati!"

Citeste si: Panica in casa fetelor! Mihai si-a iesit din fire! "Mi s-a facut pielea de gaina!"

Prinsa cu mata in sac, Alexandra a fost lasata de baieti sa-si faca numarul pana la capat, apoi au aplaudat-o ca pe o vedeta si au strigat sa i se dea Oscar!

Iata materialul video in care Alexandra si-a luat-o de la baieti, fara drept de apel

Citeste si: Surpriza! Cine sare in apararea Alexandrei? "Aia e viata ei privata, nu conteaza ce a facut in trecut!"

Citeste si: Mihai e devastat! "Nu inteleg de ce m-a mintit!" Ce strategie a jucat Alexandra de la Puterea dragostei? Discutiile din culise

Citeste si: Scandal monstru la Puterea dragostei! "Am facut videochat." Mesajele dintre Alexandra si Mihai au detonat bomba

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.