Alexandra și-a pierdut viața la doar opt zile de când s-a căsătorit pe patul de spital, în Italia. Ultima dorință era să îi spună „da” tatălui fiicei sale

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 17 iul 2023, 09:09

La finalul anului 2012, aceasta l-a cunoscut pe Marco Bernandi

Sursa: Facebook

Alexandra a murit la doar opt zile după ce s-a căsătorit cu iubitul ei, pe patul de spital. Aceasta avea 31 de ani și se îndrăgostise de cel care i-a fost soț pentru aproximativ o săptămână. 

Alexandra a murit la vârsta de doar 31 de ani, după ce s-a îmbolnăvit grav. Aceasta făcuse nunta de doar opt zile, chiar de pe patul de spital și devenise soția bărbatului pe care îl iubea de aproximativ 11 ani.

Cine este Alexandra, fata care a murit, după ce făcut nunta în spital

Alexandra avea 31 de ani și era plecată în Italia de la vârsta de 18 ani, pentru a avea parte de un trai mai bun.

La finalul anului 2012, aceasta l-a cunoscut pe Marco Bernandi, care lucrează ca agent la Serviciul de Pompieri Cuny din Madonna dell'Olmo. Tânăra s-a îndrăgostit de el și, în cele din urmă, cei doi și-au unit destinele.

În urmă cu ceva timp, Alexandra a aflat că are cancer. Aceasta a fost supusă mai multor tratamente dificile. Inițial, românca a reușit să învingă boala necruțătoare, după ce o operație a reușit.

Ulterior, la doar cinci luni distanță, cancerul a recidivat. Din nou, a avut nevoie de tratamente și de internări, toate acestea ducând, pentru a doua oară, la învingerea bolii.

Citește și: Ce detalii au ieșit la iveală în cazul tânărului de 17 ani care a murit subit în tabăra din Iași

Alexandra a adus-o pe lume pe Nicole, bebeluș despre care medicii din Italia au spus că este un adevărat miracol, luând în calcul starea de sănătate a mamei sale.

După trei ani de când a învins cancerul pentru a doua oară, boala a recidivat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Starea de sănătate a Alexandrei s-a înrăutățit 

După ce s-a îmbolnăvit de cancer pentru a treia oară,  starea de sănătate a Alexandrei a început să se degradeze din ce în ce mai tare. Medicii i-au spus că nu mai pot face nimic pentru a o salva, moment în care, Alexandra a decis să își îndeplinească o dorință: aceea de a fi mireasă.

Românca și iubitul ei, Marco, s-au căsătorit chiar în spital, în secția de Oncologie a Spitalului Carle. În momentul în care și-au unit destinele, alături le-au fost familia, dar și cadrele medicale, toți implicându-se în organizarea marelui eveniment.

„Era strălucitoare, fericită, o splendoare (…) Mulțumim întregului personal de la Oncologie și spitalului, în special dr. Emanuela Miraglio, care a fost de acord cu nunta, asistentelor și consilierului care a oficiat căsătoria”, a spus soacra Alexandrei.

Citește și: ,,Dumnezeu să vă ierte și să vă aibă în paza lui'' Curg mesaje de condoleanțe după ce doi copii au rămas orfani în urma tragediei produse pe A1

La nuntă, martori le-au fost două dintre asistente, iar Alexandra s-a implicat și ea în organizarea nunții. Din nefericire, după doar opt zile, aceasta s-a stins din viață, deoarece nu a mai putut să lupte cu boala care recidivase.