Alexandra si Codrut, final de relatie? Tanarul paraseste platoul emisiunii! "Iti bati joc de mine?" Aflati daca cei doi vor pune capat definitiv povestii lor, sambata, la Puterea dragostei, de la 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 mai 2021, 21:24
alexandra de la Puterea dragostei Foto(6)
Alexandra si Codrut, cearta apriga in casa Puterea dragostei.
Sursa: Captură KANAL D

Alexandra si Codrut se indreapta radical spre o despartire definitiva! Aflati ce se va intampla intre cei doi sambata, intr-o editie incediara Puterea dragostei!

Desi saptamana aceasta a inceput in casa Puterea dragostei, intr-o atmosfera mai putin tensionata, iar concurentii au incercat sa fie mai romantici, treptat au inceput sa reapara certurile si schimburile de replici acide si ironice.

In editia de vineri a indragitei emisiuni matrimoniale Puterea dragostei lucrurile au escaladat si s-a ajuns la conflicte grave atat in casa fetelor cat si in casa baietilor, unde au existat chiar si comportamente violente.

Ayda a fost cea care a deschis seria atacurilor, napustindu-se asupra Amirei, cu gandul de a o pune la punct pentru jignirile lansate.

Alexandra si Codrut la un pas de a-si spune adio definitiv!

Se pare ca tensiunile se se vor continua si editia de sambata, 15 mai 2021, cand vor avea loc multe conflicte aprige intre concurenti.

Seria certurilor este deschisa de Alexandra, care explodeaza de gelozie, dupa ce afla ca Amirei ii place de Codrut.

Tanara este foc si para mai ales de cand a descoperit ca partenerul ei a intrebat-o pe Amira daca este virgina sau nu.

"Au spus doi intr-o zi ca Amirei ii place de tine! Tu, hop, dupa Amira o intrebi pe scari daca este virgina! Si multe altele! Gata!", spune Alexandra extrem de revoltata.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Desi este extrem de suparata pe Codrut pentru cele intamplate, Alexandra este ironizata si de Marinescu si Alex, care pun la cale o gluma ce va declansa un mare scandal in casa baietilor. Marinescu si Alex fac aluzii la misteriosul iubit al Alexandrei din afara emisiunii, astfel ca tanara se va infuria peste masura si va recurge la un gest extrem, aruncand cu suc asupra celor doi concurenti. 

La un moment dat, Cristina Mihaela le sugereaza concurentilor sa priveasca spre ecran pentru a vizualiza o inregistrare misterioasa. La scurt timp insa Alexandra cere permisiunea de a parasi pentru cateva clipe platoul emisiunii, semn ca imaginile difuzate o vor bulversa. Dupa ce Cristina Mihaela va anunta topul celor mai votate trei fete si respectiv pe cel al celor mai votati trei baieti, Codrut isi scoate lavaliera si pleaca furios din platou, spre disperarea Alexandrei, care nu-si explica atitudinea partenerului ei.

Aflati ce se va intampla cu relatia dintre Alexandra si Codrut, dar si cine vor fi cele mai votate trei fete si cei mai votati trei baieti, sambata, intr-o editie incendiara Puterea dragostei, de la ora 16:00 si 19:00, la Kanal D!

 

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.