Alexandra și Gagea, acuzați ca s-au împăcat în afara emisiunii! Gestul care i-a dat de gol în fața celorlalți concurenți din „Casa iubirii”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 05 iun 2024, 14:57

Care ar fi, de fapt, situația dintre Alexandra și Gagea

Sursa: Captură KANAL D

Concurenții din „Casa iubirii” le aduc acuzații dure Alexandrei și lui Gagea, după ce tânăra a intrat în emisiune. Atât fetele cât și băieții sunt de părere că cei doi și-ar fi făcut o strategie.

Deși Alexandra a afirmat că s-a înscris la „Casa iubirii” pentru a repara relația cu Gagea, fostul ei iubit, concurenții susțin că cei doi s-ar fi împăcat deja în afara emisiunii, iar întreaga situație este de fațadă.

Alexandra și Gagea sunt acuzați ca s-au împăcat în afara „Casei iubirii”

În timpul conexiunii video dintre casa băieților și a fetelor, din prima parte a ediției de astăzi, Cosmin l-a întrebat pe Gagea: „Tu n-o să mai faci pași spre altă fată din respect pentru ea, că este aici

sau nu mai simți?”.

Gagea i-a răspuns acestuia, foarte hotărât: „Cât timp e ea aici, nu mai simt (n.r. să cunosc pe altcineva)”.

Concurenții au fost uimiți de cât de brusc s-au schimbat sentimentele lui Gagea, care, până de curând, voia să o cunoască pe Roberta, ceea ce îi face să fie suspicioși.

Citește și: Alexandra a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a intrat în ''Casa iubirii''. Gagea a rămas fără cuvinte: "Te-ai jucat cu mine!"

„Fetele suspectează că voi doi v-ați făcut planuri.(...) Gagea acum vorbește de parcă cuplul este deja reparat”,  a constatat Patrick.

Virginia a fost de aceeași părere, întrucât a remarcat, și ea, că Gagea și Alexandra par să fie „un cuplu format afară”.

Ce gest i-a dat de gol pe Alexandra și Gagea în fața celorlalți concurenți din „Casa iubirii”

Alexandra i-a contrazis și a argumentat că ea a intrat în „Casa iubirii” pentru a vedea dacă fostul iubit mai simte ceva pentru ea: „Nu e ca și cum am reparat deja, de asta l-am lăsat și pe el să văd că încă e interesat și face pași, cu toate că eu am venit, adică eu am făcut cel mai important pas, am venit aici pentru el”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

În continuare, Patrick a explicat de ce cred cu toții că venirea Alexandrei în competiție a fost planificată: „Voi nu vorbiți între voi, vorbiți voi doi cu noi(...) Lași foarte multe de interpretat. Tu nu te uiți la ea în ochi să-i zici Dar tu de ce vrei să mă recucerești. Tu n-ai pus problema de treaba asta, tu acum încerci să ne convingi pe noi că este reală situația”.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Gagea a chemat-o pe Roberta în camera roșie: „Știi că Sebastian se aprinde nu tocmai ok”. Vor pune punct cei doi concurenți situației tensionate?

Robi a aprobat spusele lui Patrick, întrucât a remarcat  „zero sentimente și zero emoții”  la fosta iubită a lui Gagea. De asemenea, Rebecca și Julia au fost, și ele, de aceeași părere.

Rebecca: „Sunteți amândoi șterși și nu transmiteți nimic”.

Julia: „Gagea, cât e biletul la teatrul ăsta?”.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos:

 


În a doua parte a ediției de miercuri din „Casa iubirii”, Bogdan a chemat-o pe Denisa în camera roșie. Acolo, el i-a explicat că nu pot avea ceva mai mult, decât o relație de prietenie, iar fata a răbufnit.