Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 iun 2024, 22:44

Alexandra, mărturisiri neașteptate la întâlnirea cu Gagea! Concurenta a recunoscut că nu se simte fericită! Iată cum a reacționat partenerul ei și ce decizie a luat!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii surprinde în continuare publicul cu noi momente spectaculoase, concurenți din ce în ce mai dornici să își caute jumătatea și dispuși să înfrunte orice provocare, dar și multe tensiuni și răsturnări uluitoare de situație. Deși inițial a mărturisit că a intrat în emisiune pentru a mai da o șansă relației sale cu Gagea, în prezent Alexandra s-a apropiat neașteptat de mult de Patrick, pe care și-ar dori să îl cunoască mai bine.

Pe de altă parte Gagea fierbe de gelozie și se frământă teribil la gândul că o va pierde definitv pe partenera lui.

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!”

În ediția de sâmbătă, 29 iunie 2024, în Casa iubirii va predomina din nou o atmosferă tensionată, deoarece Gagea va merge în vizită în casă fetelor, unde va avea parte de o întâlnire între patru ochi cu Alexandra, pe care o va provoca la o discuție serioasă.

În vreme ce Gagea i-a spus partenerei sale că o vede din ce în ce mai apropiată de Patrick și îl doare enorm, Alexandra i-a spus să nu se mai gândească la nimic.

Citește și: Alexandra și Patrick s-au pupat în „Casa iubirii”! Gagea a văzut negru în fața ochilor și a făcut un gest care i-ar putea aduce eliminarea

Gagea: Ai anumite gesturi, care pe bune, mă duc cu gândul că chiar îți place Patrick!

Alexandra: Nu mai gândi nimic și lasă lucrurile așa! Eu vreau să fiu fericită! Vreau să zâmbesc, să rad! Tu nu mă faci! Pentru că îmi faci chestii negative care mă fac să mă simt rău!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Alexandra, mărturisiri neașteptate la întâlnirea cu Gagea

Vizibil afectat de atitudinea rece adoptată de Alexandra în ultima vreme, Gagea îi va cere acesteia să îi spună dacă mai vrea să îi fie alături sau vrea să pună punct definitiv relației lor. Pe de altă parte, tânărul îi va mărturisi Alexandrei că are de gând să plece acasă dacă ea îl va refuză și se va îndrepta spre Patrick.

Citește și: Alexandra a dat cărțile pe față și a mărturisit că este interesată de Patrick! Gagea își stăpânește cu greu lacrimile: „Nu sunt ok deloc”

Alexandra: Eu nu sunt fericit și punct!

Gagea: Nu ești fericită lângă mine, am înțeles! Vrei să punem punct? Eu plec acasă!

Alexandra: Nu mă simt ok!

Gagea: Păi să aud astea non-stop din gură ta, că nu ești fericită!