Alexandra și Gagea, foarte tandri în preajma lui Patrick! Concurentul nu i-a mai putut privi și a părăsit, furios, încăperea

Autor: Diana Ghita

Ce au făcut Alexandra și Gagea în fața lui Patrick

Sursa: Captură KANAL D

În prima parte a ediției de vineri din „Casa iubirii”, Alexandra a părut că vrea să-l facă gelos pe Patrick, cu Gagea, după ce a venit să-l viziteze în casa băieților.

Odată ajunsă în casa băieților, la iubitul ei, Gagea, Alexandra a avut diverse gesturi tandre cu acesta, care i-au pus capac lui Patrick și care au stârnit multiple reacții negative din partea colegilor lui.

Cu ce l-au deranjat Alexandra și Gagea pe Patrick

În momentul în care a intrat în casa băieților, Alexandra a venit la Patrick să-i dea un pupic pe obraz, în semn de salut.

Însă acesta s-a arătat puțin nemulțumit pentru că bruneta „l-a pupat pe jumătate”.

Ulterior, Alexandra și Gagea s-au pus la masă, acolo unde au împărțit, într-un mod foarte romantic, un ciorchine cu struguri, ceea ce l-a revoltat atât pe Patrick, cât și pe ceilalți băieți, care au considerat că tânăra și iubitul ei au făcut acest gest în mod intenționat, pentru a-l deranja pe Patrick.

Robi:  „Femeia se joacă, îi place să se joace, vrei să te mint? Să mor dacă nu te ia la mișto”.

Sebastian: „Eu nu știu cum poți s-o mai bagi în seamă.(...) N-o mai băga în seamă, frate, că uite așa și-o iau în cap toate!”.

Patrick, însă, a preferat să nu dea curs unui posibil conflict, așa că a plecat în casa fetelor să o vadă pe Virginia.

Citește și: Reacția lui Patrick după ce a văzut că Alexandra îl refuză: „Peste noapte te-ai schimbat”. Cu ce explicații vine tânăra

Virginia: „Dar tu cum de ai plecat? Că a venit Alexandra la voi”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

Patrick: „Și-a luat un strugure în gură Gagea și i-a zis ia și tu strugure și și-a luat strugurele de la unul la altul în fața mea”.

Patrick îi răspunde în același mod Alexandrei

Între timp, în casa băieților, Sebastian a continuat să o atace pe Alexandra: „Sunt curios ce subiecte de discuție o să mai ai tu, Alexandra, când n-o să mai fi băgată în seamă deloc de Patrick”.

Alexandra, însă, a ripostat: „Dar nu înțeleg de ce te comporți așa. Ce ți-am făcut ție personal?”

Sebastian: „Nu mi-ai făcut nimic. Ți s-a dat prea multă importanță și ți s-a urcat la cap”.

Citește și: Gagea se simte în al nouălea cer după împăcarea cu Alexandra! Concurenta, însă, pare deranjată de fiecare gest de-al lui: „Taci! Mă enervezi”

Ulterior, în casa fetelor, Patrick a părut să se reorienteze rapid și să-și îndrepte atenția către Virginia: „Pentru cine te faci așa frumoasă? Strălucești, ai ceva de câteva zile”.

Însă tânăra a intuit ce are, de fapt, concurentul, de gând: „După ce ai văzut faza cu fructele, îi faci și tu o contră Alexandrei”.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos: