Alexandra si Mariana, in razboi! Ce a declansat conflictul dintre cele doua! Are legatura cu Nicos!

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 07 aug 2020, 18:30

Alexandra si Mariana, in razboi la Puterea dragostei Iubita lui Nicos a luat-o la rost pe Mariana! Totul are legatura chiar cu Nicos.

Alexandra si Mariana, in razboi la Puterea dragostei  Alexandra e revoltata ca Mariana poarta bratara de la Nicos, in conditiile in care Alexandra si Nicos formeaza oficial un cuplu.

Cele doua s-au certat in emisiunea "Puterea dragostei" de astazi, aceeasi in care David si Andrada si-au declarat oficial cuplul!

Tot in emisiunea de astazi Nicos i-a dat inelul Alexandrei, semn ca este foarte decis sa formeze un cuplu stabil cu aceasta.

Nicos si Alexandra si-au declarat oficial cuplul in emisiunea de ieri. Dezvaluirea a avut loc in timpul unei dispute dintre Nicos si Cristian Comanici. "Alexandra e iubita mea si mi-o deranjezi", a spus Nicos.

Alexandra si Mariana, in razboi la Puterea dragostei

Alexandra si Mariana, in razboi la Puterea dragostei  Nicos i-a dat inelul Alexandrei!

Desigur, nu este vorba de un inel de logodna, dar este un inel prin care Nicos isi arata angajamentul fata de Alexandra.

Alexandra le-a aratat, mandra, inelul celorlaltor fete din casa.

Nicos cocheteaza cu ideea unei relatii de ceva vreme, iar ieri,  in timpul unei dispute  cu Cristian Comanici, Nicos a dezvaluit ca are o relatie cu Alexandra.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nicos a detonat bomba: "Alexandra e iubita mea si mi-o deranjezi" 

Razboiul dintre Cristian Comanici si Nicos si-a consumat un nou episod in emisiunea de ieri. 

"Ii lipseste barbatia", a spus Nicos despre Cristian Comanici.

"De ce, ca nu sunt violent, ca tine? Esti golan, ai un stil golanesc(...) Acum cateva zile injura de mama focului", a replicat Nicos.

"Poftim gesturi de femeie ce ai", l-a atacat Nicos pe Cristian Comanici. "Nu te consider un adversar, esti cel mai slab concurent din punct de vedere al comentariilor", a continuat Nicos. "Corect", i-a raspuns Cristian Comanici, ironic.

"Esti cel mai cunoscut datorita surorii tale si parerea mea e ca tu esti aici datorita ei", si-a incheiat Nicos atacul.

"Alexandra e iubita mea si mi-o deranjezi", i-a mai spus Nicos lui Cristian Comanici.

 

 

 

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!