Alexandra și Mariana, replici acide: „Te lauzi că ai facultate, dar nu ești în stare să îți citești numele de pe foaie.” Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” luni, 28 decembrie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 27 dec 2020, 20:21
Mariana și Alexandra, concurente la Puterea Dragostei
Sursa: Captură KANAL D

Alexandra și Mariana nu pot face pace, astfel că și în ediția de luni a emisiunii cele două concurente de la Puterea Dragostei vor ajunge să se certe.

Studiile concurentelor de la Puterea Dragostei devin motiv de ceartă în casa iubirii. Mariana este mândră de diplomele obținute, în ciuda faptului că Alexandra o atacă folosindu-se de acest lucru, cele două intrând din nou în conflict.

Mariana și Alexandra, dialog presărat cu replici acide

Nu se suportă, iar acest lucru nu mai este un secret pentru nimeni. Mariana și Alexandra găsesc tot timpul motive de ceartă, iar în ediția de luni a emisiunii, cele două concurente se vor ataca făcând referire la studiile pe care le au.

Alexandra îi va spune Marianei că deși are facultate, acest lucru este irelevant, dezvăluind că aceasta nu este capabilă să își citească nici măcar numele. Mariana se va apăra și va face comparația între ea și Alexandra, dorind să sublinieze că aceasta din urmă nu are studii superioare.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 26 decembrie –A doua parte- VIDEO. Nicos dă cărțile pe față. Cu ce fostă concurentă de la Puterea Dragostei vorbește în prezent?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum se va termina conflictul dintre cele două concurente, dar și ce discuții vor mai avea loc în casă poți vedea urmărind ediția de luni a emisiunii Puterea Dragostei, difuzată la Kanal D, de la 11:00 și de la 17:00.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei-Ediţia de sâmbătă, 26 decembrie-Prima parte- VIDEO. Marinescu, continuă seria conflictelor

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.