Alexandra și Patrick, din nou împreună! Aflați cum va reacționa Gagea când va vedea că cei doi se apropie din nou în episodul de sâmbătă, 20 iulie, difuzat de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 19 iul 2024, 19:06

Ce se va întâmpla între Patrick și Alexandra

Sursa: Captură KANAL D

În ediția de sâmbătă a emisiunii „Casa iubirii”, Patrick și Alexandra se vor apropia, din nou, unul de celălalt. Această mutare vine după ce Gagea și-a arătat interesul pentru Teodora.

După ce îl va vizita pe Patrick în casa băieților, unde vor părea destul de apropiați, Alexandra nu se va opri aici, întrucât îl va invita în camera roșie pe concurent, unde va face un gest de-a dreptul romantic.

Cum va reacționa Gagea când va vedea că Alexandra și Patrick se apropie din nou 

Deși Gagea i-a arătat Teodorei că o place, într-o discuție cu Virginia noua concurentă va da de înțeles că se aștepta să-i stârnească interesul lui Patrick și să-i distragă atenția de la Alexandra.

De asemenea, și Virginia intuia același lucru.

Virginia: „Mă așteptam, totuși, să fie mai croit pe tine, ca să zic așa”.

Teodora: „Sincer, și eu...”.

Virginia: „Dar se pare că Alexandra nu i-a ieșit de la inimă”.

Chiar în timpul discuției acestora, Alexandra va veni în casa băieților, la Patrick, unde își va focusa atenția doar asupra lui, fără să interacționeze prea mult cu restul băieților.

Acest lucru îl va deranja pe Gagea, fostul ei iubit, chiar dacă în ultimul timp s-a arătat interesat de Teodora.

Citește și: Patrick are o misiune grea: Alexandra sau Teodora? Răspunsul acestuia pune pe jar una din concurente: „Sincer să fiu..”

Gagea:   „Nici nu saluți!”.

Alexandra: „Am zis bună tuturor!”.

Patrick: „Ai vrea să-i pupi buzele astea roșii, Gagea?”.

Citește și: Hemoglobina – ce este, functii, afectiuni asociate, tratament

Citește și: Monica Pop a făcut destăinuiri despre cum o joacă era să se sfârșească tragic în copilăria ei. “Dragul mamei, am crezut că mor.”

Gagea: „Da, aș mai vrea să le simt o dată”.

Ce gest romantic va face Alexandra pentru Patrick

Chiar dacă nu va putea să stea prea mult în casa băieților, cu Patrick, Alexandra îl va invita, ulterior, în camera roșie, unde îl va surprinde cu un impresionant platou cu fructe, pregătit de ea. De asemenea, aceasta îi va cere camerei să fie redată melodia lor, în timp ce îl va aștepta.

Gagea va fi surprins când va auzi acest lucru și îl va întreba pe Patrick: „Aveți melodie deja?”.

Deși romantismul va pluti în aer în ediția de sâmbătă a emisiunii „Casa iubirii”, se anunță și unele tensiuni între Francesca și Robert, care vor avea o discuție aprinsă.

Citește și: Patrick îi face declarații romantice Teodorei: „Îmi place de tine”. Cum reacționează noua concurentă de la „Casa iubirii”

Francesca: „Da, m-am aprins pentru că nu-mi place să fiu acuzată de lucruri pe care nu le-am făcut”.

Robert: „Lasă-mă, te rog frumos, să vorbesc! Acum eu am început, vorbim pe rând, așa trebuie să purtăm un dialog”.

Ulterior schimbului de replici, Francesca se va retrage în grădină. Chiar dacă fetele o vor chema lângă ele, întrucât vor observa că este supărată, aceasta va prefera să rămână singură.

Aflați în materialul video de mai jos ce se va întâmpla sâmbătă, 20 iulie, în „Casa iubirii”: 

 


Duminică, pe 1 septembrie, la emisiunea „Asta-i România” a fost prezentat cazul a patru copii din satul Cornățelu din județul Dâmbovița, părăsiți de mamă, care au fost ajutați de oameni să-și construiască o nouă casă.