Alexandra și Patrick s-au pupat în „Casa iubirii”! Gagea a văzut negru în fața ochilor și a făcut un gest care i-ar putea aduce eliminarea

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 27 iun 2024, 19:00

Ce au făcut Alexandra și Patrick în fața lui Gagea

Sursa: Captură KANAL D

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, spiritele au fost, în continuare, încinse, întrucât Alexandra și Patrick nu se pot abține din a fi tandri unul cu celălalt nici măcar de față cu Gagea.

Deși Gagea a intrat astăzi în emisiune cu o stare foarte proastă și cu lacrimi în ochi, Alexandra și Patrick i-au pus sare pe rană și s-au pupat pe obraz chiar în fața lui, ceea ce l-a făcut pe Gagea să reacționeze din impuls și să-și arunce ecusonul pe jos.

Gagea nu mai vrea să se reia relația cu Alexandra

Din cauza ieșirii lui nervoase, în care și-a smuls ecusonul din piept, Gagea riscă să fie dat afară din „Casa iubirii”, întrucât Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului, l-a avertizat că s-ar putea să fie scos în față în momentul în care se vor face nominalizările pentru eliminare.

De asemenea, aceasta i-a întrebat pe foștii iubiți dacă, în urma acestui gest, au renunțat din a încerca să se mai împace: „Gagea, Alexandra, gata? Ați pus punct?”.

Deși s-a sărutat cu Patrick, Alexandra nu pare să renunțe la Gagea: „Eu nu am pus, el pare că a pus”. 

Citește și: Alexandra a dat cărțile pe față și a mărturisit că este interesată de Patrick! Gagea își stăpânește cu greu lacrimile: „Nu sunt ok deloc”

Însă Gagea s-a arătat foarte hotărât să încheie totul cu bruneta: „Având în vedere că ți-am dat de înțeles că nu îmi place să aud așa ceva, tu nu te-ai oprit

și îmi pare rău”.

Alexandra a părut că nu a înțeles ceea ce a insinuat concurentul: „Nu m-am oprit din ce?”.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Înainte ca acesta să răspundă, Andreea Mantea i-a reamintit fetei episodul care l-a tulburat pe Gagea: „El și-a dat jos ecusonul și a vrut să părăsească casa după ce tu l-ai pupat pe Patrick”.

Cum a reacționat Alexandra când Gagea și-a aruncat ecusonul

Ulterior, tânărul a explicat că nu mai vrea să continue să încerce să o recâștige pe fosta Alexandra și a spus că nu înțelege cum, dintr-o dată, aceasta a devenit foarte interesată de Patrick: „Eu nu pot să trăiesc cu chestia asta, nu știu de ce o face. Sincer, simt că se grăbește sau e sfătuită de cineva din afară să reacționeze așa (n.r.

să se apropie de Patrick)”.

De asemenea, pe acesta l-a durut foarte mult faptul că, în loc să încerce să-l calmeze, Alexandra a stat, în continuare, lângă Patrick. Când au aflat că nu bruneta, ci Sebastian s-a dus spre Gagea când a văzut că aruncă ecusonul pe jos, fetele au fost uimite.

Citește și: Gagea și Alexandra, întâlnire neașteptată în camera roșie! Ce și-au spus cei doi foști iubiți! „N-am venit să-ți reproșez nimic!” Iată cum a reacționat Alexandra

Gagea: „Eu nu eram important acolo, Alexandra.(...) Cine e important? Eu sau Patrick?”.

Alexandra: „Amândoi!”.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos:

 


O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 29 iunie, la Kanal D. Alexandra a luat o decizie care i-a lăsat fără cuvinte pe băieți.