Alexandra spune tot ce stie despre Aya! "Stiu cine ai fost, stiu pe unde ai umblat, stiu ce ai facut! Stiu toata viata ta" Aflati ce detalii neastepte vor iesi la iveala, JOI, 22 iulie, la Puterea dragostei de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 21 iul 2021, 20:04
Alexandra si Aya ajung din nou la cutite
Sursa: Captură KANAL D

Alexandra ii declara razboi vechii sale rivale, Aya! Aflati ce detalii incredibile vor iesi la iveala despre Aya si ce reactii se vor starni in casa Puterea dragostei!

Pentru concurentii din casa Puterea dragostei, saptamana continua se pare in aceeasi atmosfera tensionata, generata de numeroase conflicte izbucnite din cauza orgoliilor puternice sau a vechilor invidii.

In editia de miercuri lucrurile au revenit la o stare mai pasnica si chiar romantica, deoarece Radu a incercat din rasputeri sa se apropie de Aurora, cea mai noua concurenta din casa iubirii, insa gesturile lui tandre fata de frumoasa blondina au reaprins gelozia in sufletul Adrianei, care la un moment dat a cedat nervos si a parasit platoul emisiunii.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Emisiunea Puterea dragostei, este parte a  programului TV al postului Kanal D. Fanii emisiunii care isi doresc sa nu rateze nicio editie, pot urmari si online. Puterea dragostei este difuzata live video pe Kanal D, accesand  pagina oficiala de LIVE STREAM  de pe laptop, tableta sau telefonul mobil.

Daca in editia precedenta concurentii au incercat sa revina la sentimente mai bune si mai mult decat atat Radu a fost baiatul care a intentionat sa formeze un cuplu in emisiune, alaturi de Aurora, tanara cu alura de Cosanzeana care l-a cucerit iremediabil. 

Alexandra da cartile pe fata si spune tot ce stie despre Aya!

In editia de joi a emisiunii Puterea dragostei, lucrurile se vor precipita din nou in casa iubirii, in momentul in care vor reizbucni certuri aprige intre unii dintre concurenti.

Seria tensiunilor va fi deschisa de un schimb de replici acide intre Aya si Codrut.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Codrut: Aya nu mai vorbesti nu?

Aya: Ce, vrei sa vorbesc si eu urat? Nu pot sa ma cobor la asemenea discutii! Nu mai pot!

Insa intre cei doi vor interveni treptat Andrei si respectiv Alexandra, incarcand sa faca tot felul de dezvaluiri. Cea care pare mai hotarata ca oricand sa dea cartile pe fata este Alexandra, care o ameninta pe Aya ca va spune tot ceea ce stie despre trecutul ei, care nu e tocmai unul curat.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 21 iulie 2021 – Prima parte- VIDEO. Cristina Mihaela scoate cutia pandorei: "Doi concurenți vor fi sancționați"

Citeste si: Surpriza de proportii in casa Puterea dragostei! Se formeaza un nou cuplu? Aflati cine sunt cei doi concurenti care s-au sarutat

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.