Alexandra Stan a ajuns la spital! "Mi-am facut radiografie" Ce a patit artista chiar inainte de a veni in platoul Teo Show?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 mar 2021, 15:11
Alexandra Stan a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Alexandra Stan a avut nevoie de ingrijiri medicale in dimineata zilei de ieri, pe cand se pregatea in mare graba de aparitia in cadrul emisiunii Teo Show.

"Graba strica treaba!" Proverb ce s-a adeverit in cazul Alexandrei Stan, ieri dimineata, cand incerca sa isi pregateasca in mare graba tinuta pentru a participa in cadrul emisiunii Teo Show. Recent revenita in tara dupa participarea la Survivor Romania, Alexandra Stan a tinut neaparat sa ajunga la TV pentru a le impartasi fanilor sai despre experienta traita in Republica Dominicana.

Ce a patit Alexandra Stan din graba si neatentie in timp ce isi pregatea outfitul pentru Teo Show!

Alexandra Stan urma sa se prezinte ieri in platoul Teo Show, insa chiar in timp ce se pregatea pentru aparitia la TV, aceasta si-a luxat glezna in fata casei sale si initial a crezut ca nu va putea sa ajunga in emisiune. Insa vedeta a apelat rapid la ajutorul medicilor la clinica din Bucuresti, unde i-a fost facuta o radiografie pentru a afla ce anume i s-a intamplat la picior.

Dupa ce a primit rezultatul controlului medical si a aflat ca nu este nimic alarmant decat o usoara luxare a gleznei, Alexandra Stan a hotarat totusi sa mearga la Teo Show, chiar daca nu a putut sa poarte tocuri asa cum intentiona la inceputul zilei.

"Sunt pe drum, vin catre voi! Am intarziat pentru ca mi-am facut radiografie, ce credeti, mi-am luxat glezna pe scari in fata casei! Exact, e culmea ironiei! Abia astept sa ajung la voi!", a

spus Alexandra Stan in timpul interventiei telefonice inainte de a ajunge in platoul Teo Show.

Tot prin telefon, Alexandra Stan a fost intrebata de catre Teo Trandafir de ce a decis sa participe la Survivor Romania, unde a fost nevoita sa suporte conditiile extrem de grele din camp, iar artista a promis ca va fi extrem de sincera si directa si a marturisit ca si-a dorit enorm sa se expuns fix asa cum este ea ca persoana si si-a asumat acest lucru.

"Voiam sa ies din mediul meu, din zona mea de confort! Asta mi-am dorit cel mai mult in primul si primul rand si in al doilea rand mi-am dorit sa fiu expusa asa cum sunt eu! Imi doream ca oamenii sa ma cunoasca asa cum sunt, adica fara niciun fel de limite, fara sa ma gandesc ca ma filmeaza dintr-o parte sa sug burta sa fiu machiata! Voiam sa ma expun cu totul! Sa ma vada oamenii pentru ca pana la urma ajungi la un punct in viata ta cand spui asta sunt, ma placeti asa

cum sunt!" a adaugat artista.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In cele din urma, Alexandra Stan a reusit sa ajunga in platoul Teo Show, unde a raspuns cu sinceritate tuturor intrebarilor pregatite de Teo si Bursucu, dar si celor venite din partea telespectatorilor, lansate pe pagina de Instagram

a emisiunii.

Citeste si: EXCLUSIV Alexandra Stan a dezvăluit cine ar trebui să CAȘTIGE Survivor România 2021! Detalii exclusive despre relația cu Zanni: ”Este atent...”

Citeste si: Alexandra Stan, momentul adevarului despre Survivor Romania 2021. Ce se intampla cu Zannidache in competitie:"Si-a pus cenusa in cap..."

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.