Alexandra Stan a RUPT TACEREA! Detalii socante din viata ei din ultima perioada VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2020, 11:20

Prin ce cosmar trece Alexandra Stan, cantareata care a devenit celebra in toata lumea cu hiturile sale.

Totul a inceput ieri, cu un mesaj cel putin ciudat, postat pe contul oficial de twitter al artistei. "Alexandra Stan a fost implicata intr-un accident. Este in recuperare. Detalii, in curand. Managementul Alexandrei Stan"

Mesajul nu a fost, pentru inceput, bagat in seama de catre jurnalisti, din doua motive. Primul, greselile aparute in text te duceau cu gandul la o gluma proasta facuta de un fan. O alta varianta era ca, avand in vedere lipsa de mediatizare din ultima vreme, impresarii ar fi vrut sa lanseze o bomba de presa, pentru a-i face putina publicitate.



Informatii socante au aparut insa, in aceasta dimineata. Ceea ce parea initial o gluma proasta, s-a dovedit a fi un adevar crunt si dureros. Nu era vorba de niciun accident. Alexandra Stan s-a hotarat sa rupa tacerea si sa ne ofere detalii socante despre viata ei din ultima vreme.

Artista ne-a povestit, cu lux de amanunte, cosmarul pe care il traia. Totul ar fi culminat vineri noaptea, cand cei doi s-au intalnit pentru a discuta despre un concert pe care Alexandra urma sa il sustina in Spania.
In incercarea de a scapa, Alexandrei i-au ramas lucurui de valoare in casa impresarului.

Sambata seara, insa, Alexandra avea sa traiasca socul vietii ei, asa cum declara chiar ea. In studioul de inregistrari, artista a dat din nou cu ochii de managerul ei. Ar fi urmat alte lovituri! Alexandra sustine ca, intr-un final, a reusit sa coboare din masina si sa ceara ajutorul trecatorilor.

Norocul artistei a fost ca prin zona trecea o patrula a Politiei.
Ofiterii au urcat o in masina si au transportat-o, de urgenta, la un spital din Constanta. Parintii Alexandrei nu au cuvinte sa isi exprime durerea. Tatal ei este de ore bune in spital, alaturi de artista, iar mama isi plange durerea acasa.

Artista a depus plangere si este hotarata sa obtina dreptatea in justitie. In urma cu mai bine de 4 ani, doua proiecte muzicale erau lansate in Constanta: Big Band- unde Marcel canta la clape, si Alexandra Stan- producatorul fiind nimeni altul decat acelasi Marcel Prodan.


Ce-i drept, ambele proiecte au pornit cu dreptul, dar Alexandra s-a bucurat rapid de succes. A fost momentul in care Marcel a renuntat la proiecul lui. Conform contractului, artistul Alexandra Stan era legata o lunga perioada de producator. Dar, fiind la inceput de drum, artista nu vedea nicio problema in acest lucru. Era fericita.

Odata cu venirea succesului, insa, aparitiile si interviurile vedetei au fost din ce in ce mai rare.
Iar in putinele dati in care accepta sa vorbeasca cu presa, Alexandra parea din ce in ce mai stresata. Si iata-ne azi, dupa mai bine de 3 ani, cand fata frumoasa si zambitoare de altadata a ajuns sa fie salvata de catre politisti.

Reporterii Stirilor Kanal D au incercat pe parcusul intregii zile sa ia legatura cu Marcel, managerul acuzat, dar acesta nu a putut fi contactat sub nicio forma pentru a-si exprima punctul de vedere.





Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”