Alexandra Stan, acuzată că i-a furat iubitul unei foste concurente de la „Bravo, ai stil”: ”Mulțumesc că i-ai spus să mă părăsească”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 29 aug 2023, 01:30

A aflat totul singură: „Pot să-i spun Alexandrei că nu este în regulă să desparți sau să te implici în relația nimănui”

Sursa: Instagram diegamusik/Alexandra Stan - colaj Kanal D

O despărțire și motivele acesteia zguduie showbiz-ul din temelii! Alexandra Stan, o îndrăgită și cunoscută cântăreață atât în România, cât și peste hotare, a destrămat o relație dintre o fostă concurentă de la „Bravo, ai stil” și partenerul ei, cu care era împreună de doi ani.

Cutremur în showbiz! Alexandra Stan, una dintre cele mai de succes cântărețe din România, iubită chiar și peste hotare, a destrămat o relație. Este vorba despre relația de doi ani dintre Bianca Alexandra, fostă concurentă la „Bravo, ai stil”, și Diego, fostul ei partener, care a lăsat-o pentru artistă la îndemnele ei, aceasta spunându-i că trebuie să o lase pe Bianca pentru a fi împreună cu ea, deoarece îi duce dorul. 

Alexandra Stan i-a despărțit pe Bianca Alexandra și pe iubitul ei

Pentru că a considerat că relația dintre ea și Diego a fost semnificativă în viața ei, Bianca Alexandra a decis să facă totul public și să relateze toată situația în care se află și cum a aflat despre faptul că fostul ei partener, cu care era împreună de doi ani, a lăsat-o pentru Alexandra Stan, la îndemnele artistei.

„Mulțumesc, Alexandra Stan, că ai fost atât de bună încât să-i spui iubitului meu să mă lase fiindcă ți-e dor de el și pentru că vrei ceva serios cu el, știind că este într-o relație cu cineva! 

Citește și: Alexandra Stan și noul iubit au făcut senzație pe o rețea de socializare. Cine este Daniel Bobovnikov și cu ce se ocupă

Diego, poate acum vei deveni faimos așa cum ți-ai dorit! Îți dorești oportunități, nu iubire! M-ai folosit timp de doi ani, dar Dumnezeu mi-a arătat calea.

Îți doresc tot ce e mai bun alături de noua ta Alexandra! Sper că va avea grijă de tine mai bine decât am făcut-o eu! Amin”, a scris Bianca Alexandra, pe contul ei de Instagram.

Diego, de asemenea, a transmis un mesaj pe Instagram. Cel mai probabil, este legat de situația dintre el, Bianca și Alexandra Stan.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Fiecare poveste are două părți”, a transmis fostul partener al Biancăi, pe Instagram.

Bianca Alexandra, despre cum a aflat despre iubitul ei și Alexandra Stan

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” le-a transmis fostului ei iubit și artistei multă fericire, precizând faptul că nu a fost corect din partea Alexandrei Stan să intervină într-o relație și să despartă doi oameni, dar nu a fost corect nici ca fostul ei partener, Diego, să-i dea cu piciorul după ce l-a ajutat să crească din multe puncte de vedere.

Citește și: Alexandra Stan, apariție incendiară pe rețelele de socializare. Imaginea care a pus internauții pe jar: ”Așteptăm un film xxx”

„Cu demnitatea rămasă, nu prea multă, vreau să le urez celor doi îndrăgostiți, se pare, multă fericire, mult mai multă decât am avut eu în acești doi ani și, sincer, nu prea pot să mai spun multe, n-am cuvinte. Dar, de la femeie la femeie, pot să-i spun Alexandrei că nu este în regulă să desparți sau să te implici în relația nimănui, pentru că, probabil, și ea a suferit la rândul ei, și probabil ei nu i-ar plăcea ca cineva să fie în situația în care sunt eu, în situația de față. Și nu, nu sunt doar o femeie părăsită și înșelată, sunt o femeie care a ajutat timp de doi ani de zile un om să crească din foarte multe puncte de vedere, un om care, sincer, nu are niciun fel de orientare în viață, și nu vreau să-l denigrez în niciun fel, dar ăsta este adevărul. Încercând să-l ajut pe el, m-am pierdut pe mine.

Doar atât pot să-i spun Alexandrei, că ar fi trebuit să se gândească cum ar fi fost dacă ea ar fi fost în locul meu pentru că au fost atât de multe între mine și acest om încât eu tot am încercat, și am încercat, până în ultimul ceas. Ea, pur și simplu, din punctul meu de vedere, nu s-a gândit cum ar fi fost să fie invers, să ai grijă de un om doi ani de zile, să-i oferi totul și, la un moment dat, când apare o oportunitate mai bună, ce? Te lasă!”, a declarat Bianca Alexandra, pe Instagram Story.

Cireașa de pe tort a fost reprezentată de faptul că Bianca nici măcar nu a aflat personal de la Diego sau de la Alexandra Stan că vor să fie împreună, ci a aflat singură, după ce a văzut mesajele dintre ei. Fostul ei partener a făcut-o „nebună” atunci când Bianca a întrebat ce se întâmplă.

„Nu vreau să denigrez pe niciunul dintre ei, dar el s-a jucat cu inima unei fete de 24 de ani, și la vârsta lui este o rușine să faci așa ceva, ce a făcut el cu mine. Și despre ea, ce pot să spun, și-a văzut interesul, a prins o flamă a iubirii, a atracției.

(...) N-a avut nici măcar demnitatea să vină să-mi spună ce se întâmplă. A trebuit să aflu eu! Ce e mai rău de atât, când întrebi pe cineva ce se întâmplă, și zice că nimic, că sunt nebună. Dar am văzut motivele pentru care eu eram nebună. Mulțumesc lui Dumnezeu că am aflat acum și n-am aflat mai târziu”, a mai povestit Bianca.

Contrar așteptărilor ei de la Alexandra Stan ca persoană, Bianca a crezut mereu că artista n-ar putea face rău nimănui și i-a fost o mare fană, dar se pare că aparențele au înșelat-o foarte tare.

„Am avut mereu o afinitate pentru Alexandra, mereu mi-a plăcut de ea, am zis că ce femeie sensibilă, ce muzică frumoasă face, nu cred că ar fi în stare să rănească pe nimeni, chiar mi-aș fi dorit s-o cunosc, sincer, nu în circumstanțele astea. Chiar am fost o fană a muzicii ei, n-am cunoscut-o personal, am crezut că este un om cu suflet, dar un om cu suflet nu face așa ceva”, a încheiat Bianca Alexandra.