Alexandra Stan: "Bogdan m-a cucerit cu sinceritatea lui!". Artista este in al noulea cer deoarece iubeste din nou! Iata ce marturisiri a facut aceasta despre noua sa poveste dragoste in prezenta iubitului ei

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 23:00

Cantareata a povestit ce clipe minunate a trait in vacanta lor din Thailanda.

Alexandra Stan a declarat emotionata ca marele ei succes in cariera se datoreaza faptului ca are o familie frumoasa, care a sustinut-o mereu in tot ceea ce a facut si i-a fost alaturi in momentele dificile.

"Bogdan m-a cucerit cu sinceritatea lui! Suntem prieteni de foarte mult timp, de zece ani si am impartasit multe chestii, am trecut prin multe momente, mi-a vazut multe etape de-ale mele in tot acest parcurs al vietii noastre ca si prieteni si de doi ani am inceput sa iesim impreuna! S-a

mutat la mine dupa o luna, adica a fost asa dintr-o data, ca doi magneti! E foarte important sa ai un om care sa te sustina mereu!", a spus Alexandra Stan.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Pentru prima data Bogdan a acceptat sa apara la televizor si a fost de acord sa apara alaturi de iubita lui in platoul "Teo Show".

Iata ce dezvaluiri inedite au facut cei doi indragostiti despre relatia lor:

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.