Alexandra Stan, despre adevăratele motive care au dus la divorțul de soțul ei, după doar cinci luni de la căsătorie! "Noi, de fapt, am confundat lucrurile!"

Author: Ana Filip
Actualizat: 15 aug 2022, 04:35

Alexandra Stan a vorbit deschis despre motivele care au dus la despărțirea de soțul ei, Emanuel.

Celebra artistă Alexandra Stan a surprins pe toată lumea în această vară cand a anuntat că s-a căsătorit în secret cu Emanuel Necatu. Însă și mai mare a fost mirarea tuturor în momentul în care s-a aflat că îndrăgită cântăreața a divorțat la doar cinci luni după căsătorie. Abia după ceva vreme Alexandra Stan a confirmat zvonurile apărute despre divorț, însă fără a transmite detalii despre tristul eveniment.

Alexandra Stan, despre adevăratele motive care au dus la divorț, după doar cinci luni de la căsătorie!

Invitată în această seară, în platoul Teo Show, Alexandra Stan a vorbit deschis, în premieră, despre motivele care au determinat-o să ia decizia radicală de a divorța de Emanuel, bărbatul despre care a crezut că îi va aduce echilibrul de care avea nevoie pentru totdeauna.

Celebra artista a făcut dezvăluiri inedite din culisele mariajului ei cu Emanuel, care a durat doar cinci luni și a subliniat care au fost motivele principale care i-au determinat să ia decizia de a divorța.

Citeste si: Alexandra Stan s-a pozat într-o rochie minusculă, iar fanii au reacționat imediat! Detaliul care s-a văzut în fotografie

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

"Din suferință ne mântuim! Noi, de fapt, am confundat lucrurile! Eu îmi doream foarte mult să-mi fac o familie! Îmi doream foarte mult să mă stabilizez! Dar, repet, eu confundăm chestiile astea! Eu credeam că de fapt, dacă o să-mi găsesc un bărbat și o să mă mărit și o să am o stabilitate din punct de vedere al relației, gata, o să fiu eu ok cu mine și o să am eu echilibrul ăla interior, dar de fapt nu era! Eu aveam lucruri, pe care chiar și acum simt că eu trebuie să mă lupt, cu mine

trebuie să lucrez zi de zi că să fiu ok din toate punctele de vedere și financiar și emoțional și psihologic și fizic! Da, e o lupta zi de zi! Și să le ții pe toate în echilibru! Să fii și de succes, să arăți și bine, să fii și fericit! Tot timpul trebuie să muncești!", a spus Alexandra Stan.

Citeste si: Alexandra Stan, apariție de senzație! Cum s-a fotografiat artista? Imaginile care au făcut furori!