Alexandra Stan, dezvaluiri despre procesul cu impresarul violent: ”Nu sunt multumita de hotarârea instantei! Ar fi trebuit sa se faca dreptate!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 mar 2017, 10:46

Alexandra Stan a vorbit despre procesul cu impresarul violent, la WOWbiz, unde a dezvaluit ca este nemutumita de hotararea instantei.

”Instanta a hotarât ca am câştigat procesul, ca sa zic aşa, şi a existat şi o suma pentru daune, dar eu consider ca n-a fost satisfacatoare decizia, pentru ca am fost foarte stresata timp de trei ani, mai ales pentru cineva care vrea sa faca muzica, sa mearga mai departe. Iar România inca sta prost la capitolul egalitate in legalitate. Nu sunt multumita, dar e decizie irevocabila şi nu am ce sa fac.

Consider ca se putea face mai mult. Cred ca ar fi trebui sa se faca super dreptate, mai ales ca a fost un caz mediatizat. Sper sa se mai schimbe ceva daca ies oameni in strada, dar nu cred neaparat in asta. Trebuie sa schimbam ceva şi in noi.”, a mai spus Alexandra Stan.

”Nu am niciun inel, dar imi doresc ori un diamant, ori ceva facut de el, in casa.
Deocamdata nu ne-am hotarât. Sunt o gramada de lucruri de facut, de care sa ne bucuram, iar o nunta nu este pe primul plan acum. Pentru mine nu conteaza, nunta e doar o ceremonie, dar in familia mea exista cazuri. Sora mea a avut un copil inainte de nunta şi acum sunt foarte fericiti.”, a povestit Alexandra la WOWbiz.
De celaltă parte, însă Bogdan, bărbatul care îi este alături de aproape doi ani de zile, spune că este nevoie de timp pentru ca lucrurile să fie de durată.



 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.