Alexandra Stan ii SPUNE TOT lui Teo! Nu pierde azi, de la 16.45, la "Teo Show", un interviu fabulos cu una dintre cele mai tari artiste ale momentului

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:07

Invitat de exceptie azi, la "Teo Show". Alexandra Stan a acceptat, in premiera, sa vina intr-un platou de televiziune, dupa scandalul cu impresarul sau, in care a fost implicata.

Alexandra Stan va face spectacol, azi, in platoul emisiunii "Teo Show" de la Kanal D. Artista a acordat un interviu fabulos lui Teo in care a vorbit despre lucruri incredibile, despre momente dificile, despre reusite si rateuri, despre cum iti gasesti resursele necesare sa te ridici atunci cand esti doborat.

Mai mult decat atat, Alexandra va fi prezenta in platoul emisiunii, unde va interpreta, in premiera absoluta, ultima sa piesa, "Thanks for leaving", melodie lansata chiar azi si asteptata de milioanele de fani din intreaga lume.

( sursa wowbiz. ro)

Iata teaserul piesei:

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.