Alexandra Stan mai are un AS in maneca la Survivor Romania 2021! Cine i-a fost alaturi pana sa plece in Republica Dominicana

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 20 iul 2022, 07:55
Alexandra Stan, criticata de Zannidache
Sursa: Captură KANAL D

Alexandra Stan s-a dovedit a fi una din Faimoasele puternice de la Survivor Romania chiar daca mai multi concurenti au inceput deja sa o critice pentru performanta ei.

Alexandra Stan a acceptat provocarea Survivor Romania cu gandul ca este o experienta cu totul noua pentru ea si vrea sa vada daca poate face fata unui astfel de experiment. Inainte sa plece in Republica Dominicana, Alexandra  a declarat ca abia asteapta sa vada cum se va descurca pe traseu.

"Sunt foarte entuziasmata sa particip la "Survivor Romania."

Din cate stiu, pentru urmatoarele luni, o sa incerc sa supravietuiesc in jungla cu un singur schimb de haine, fara mancare ca acasa, doar cu lingura de orez pe zi, fara telefon, fara a putea lua legatura cu cineva de acasa, nu baie, nu dus, nu sampon, nu cosmetice, nu pat, nu perne, nu prieteni, familie, muzica sau retele de socializare. Impreuna cu ceilalti 23 de supravietuitori, vom lupta pentru hrana, comfort si poate sa reusim sa dam un telefon acasa la familie.

Alexandra Stan antrenata de o castigatoare Exatlon 2

Citeste si: Motivul pentru care Culita Sterp a venit la Survivor Romania 2021! A spus fara nicio jena in fata tuturor in Arena

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Este cea mai frumoasa si extraordinara perioada din viata mea deoarece o sa imi testez limitele si toate acestea sunt presiunea filmarilor non-stop, a caldurii, a umiditatii, a foametei si a tensiunii care se va naste cu siguranta intre noi. Desi ma gandesc constant la ce voi lasa in urma, sufletul meu este deja in Republica Dominicana, in mijlocul junglei, infruntand aventurile si devenind mai puternica cu fiecare."

 

Alexandra Stan  a avut parte de doi antrenori care au ajutat-o sa inteleaga mecanismele Survivor Romania  si sa se preateasca fizic pentru ce o astepta. Atat Cristina Nedelcu, fosta Faimoasa de la Exatlon 2 cat si Beatrice Olaru, castigatoarea Exatlon 2 au fost cele care au indrumat-o pentru a fi cat mai buna in competitie. 

Alexandra Stan, criticata dur de Zannidache dupa esecul de pe traseu

Citeste si: Cine este Georgiana Lupu de la Survivor Romania 2021. Povestea ei a inlacrimat milioane de oameni dupa ce s-a aflat ca s-a nascut in inchisoare

Faimoasa a reusit sa aduca puncte echipei dupa primele trasee parcurse, insa nu suficiente pentru a duce echipa Faimosilor pe primul loc. Foc si para pe fete, Zannidache a criticat-o dur pe Alexandra  pentru ultimele prestatii, fiind de parere ca ele sunt cele care trag echipa in jos:" "Alexandra Stan nici nu a terminat traseul.

Adică, la Alexandra Stan nu mai am nicio pretenţie. Nu pentru că este femeie, se vede după ea că e ţinută aşa(...) nu ştie nimic. Eu trebuie să îi zic Amnei de vreo 4 ori, aia e stânga nu e dreapta."