Alexandra Stan, mamă pentru prima dată? Faimoasa de la Survivor a făcut primele declarații despre copil

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 27 iul 2022, 14:50
Alexandra Stan, mamă pentru prima dată?
Sursa: Facebook

Alexandra Stan vrea să devină mamă pentru prima dată. Artista a vorbit despre nunta și copil.

Alexandra Stan s-a căsătorit în secret cu iubitul ei, Emanuel Necatu. Acum, fosta Faimoasă de la Survivor România 2021 a făcut declarații inedite despre copil. Iată cum a cerut-o partenerul ei de soție!

Citeste si: S-a aflat! CINE este sotul Alexandrei Stan. Barbatul nu are nicio legatura cu lumea mondena. TOTUL despre barbatul cu care s-a casatorit artista

Alexandra Stan e pregătită să devină mamă?

Recent, în cadrul unui interviu, Alexandra Stan a mărturisit că ea și-a dorit farte mult să facă nunta. Astfel, cei doi îndrăgostiți au decis să se căsătorească, iar acum vor să își mărească familia. 

Citeste si: Primele imagini cu Alexandra Stan si mirele-secret! Cum arata barbatul cu care a ajuns la altar si ce spune artista despre el

„Am inițiat amândoi subiectul căsătoriei, iar cererea în căsătorie a fost fix ca în basme – s-a așezat în genunchi și m-a cerut. Amândoi ne doream să întemeiem o familie și am verbalizat acest lucru. Mai ales că ne-am gândit că, dacă ar fi să aducem un copil pe lume, să fim căsătoriți și copilul să fie botezat. Credem cu foarte multă tărie în asta și de aceea, cumva, am cochetat cu ideea și am zis: „OK, hai să ne gândim serios la asta!”,  a spus Alexandra Stan pentru  VIVA!.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum a fost cerută Alexandra Stan de soție

Artista a mărturisit că cererea în căsătorie a avut loc pe plaja din Constanța, un loc special pentru cântăreață, pentru că acolo a copilărit. 

„Apoi, când am fost în Constanța, mi-a cerut să-i arăt plaja unde copilărisem eu, în cartierul meu. Am fost pe plajă și, când am ajuns acolo, a îngenuncheat și m-a întrebat.

A formulat foarte frumos, a fost ceva deosebit, magic. Mi-a spus că, atunci când era mic, bunica lui îi povestea despre zâne, cred că se referea la licurici, la cei care sclipesc, și îi spunea că sunt zâne, de fapt. El toată copilăria lui a trăit cu gândul la zânele acestea și își dorea foarte mult să întâlnească o zână în realitate, adică să vadă cum arată ea. Și, când eram pe plajă, mi-a povestit lucrul acesta și m-a întrebat: „Vrei să fii zâna mea? și a fost foarte drăguț.
Am spus „Da” imediat”,
 a adăugat diva.

Citeste si: Alexandra Stan de la Survivor a împlinit 32 de ani. Ce cadou inedit a primit Faimoasa de ziua ei de naștere

Alexandra a mai povestit că înainte de a fi împreună, soțul ei, Emanuel Necatu, știa lucruri despre ea, însă doar câteva din presă, dar nu direct de la ea.

„Normal că știa lucruri despre mine. Mă cunoștea, mă știa puțin și din presă, ca să zic așa. Dar știa lucrurile prin prisma altora, nu le știa direct de la mine, nu-mi auzise povestea din gura mea”, a mai menționat ea.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.