Alexandra Stan raspunde DUR acuzatiilor aduse de fostul impresar

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:26

Alexandra Stan raspunde acuzatiilor lui Marcel Prodan. Managerul a adoptat o pozitie defensiva in acest scandal si a acuzat-o pe artista ca este o femeie violenta si impulsiva.

Marcel Prodan a avut in sfarsit ceva de spus, la 4 luni dupa scandalul in care a fost acuzat ca a agresat-o pe cantareata Alexandra Stan. Acesta a postat pe un cont de socializare varianta lui vizavi de ceea ce s-a intamplat in acea noapte.

Marcel marturiseste ca intre el si Alexandra Stan a existat o relatie de iubire, iar el a vrut sa-i puna capat. In acel moment, Alexandra ar fi devenit violenta.

Alexandra a avut nevoie de un psiholog dupa incidentul cu fostul impresar.

Propria experienta si dorinta de a incuraja alte femei sa ia atitudine au impins-o pe Alexandra sa se alature unei campanii impotriva violentei conjugale, sustinuta de Politia Capitalei.

Alexandra a avut aseara una dintre primele aparitii publice de cand a trecut prin scandalul cu Marcel Prodan. Imbracata etxrem de elegant, cu o bluza alba si panataloni negri, artista a fost extrem de increzatoare.
Singurul moment de slabiciune l-a avut atunci cand a trebuit sa vorbeasca despre violenta.
##VIDEO81277##

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”