Alexandra Stan s-a despartit de iubit! Faimoasa de la "Survivor" a vorbit despre motivele rupturii. Cine este barbatul care o cucerise?

Author: Alice Popescu
Alexandra Stan s-a despartit de iubit

Discreta cu viata ei privata, mai ales dupa incidentul cu Marcel Prodan, Alexandra Stan si-a facut curaj si a vorbit despre barbatul de care s-a despartit in urma cu 2 luni.

Pret de cateva luni, Alexandra Stan si Bogdan Draghici au trait o poveste de dragoste ca in filme, insa se pare ca totul a fost un vis frumos pentru frumoasa cantareata care a si vorbit despre motivul despartirii de cel care i-a redat zmabetul pe buze si care a facut-o sa simta fiorii iubirii.

“Pot să spun că ultimele 5 luni au fost de-a dreptul superbe, nebune, m-am simțit iubită, am călătorit, am dansat cu zeii, am făcut dragoste pe plajă, am înotat la lumina lunii, am dormit pe plajă, mi-am făcut o mulțime de

prieteni. (…) Acum însă știu că totul se întâmplă cu un motiv, sunt în armonie cu totul, chiar dacă sunt rănită și tristă, așa cum era normal să fiu. Nu dau vina pe nimeni, cu atât mai mult nu pe el. Da, a fost frumos să visez alături de cineva și să îmi fac planuri de viitor.

Alexandra Stan si Bogdan Draghici s-au despartit

Citeste si: Roxana Nemes, primele imagini din Republica Dominicana! Ce marturisiri a facut cantareata: "Mi-a trecut un gand la un moment dat..."

Este trist că nu se vor realiza, dar asta m-a făcut să îmi dau seama că trebuie să fiu recunoscătoare pentru fiecare moment în care trăim, pentru că nu știm unde ne duce viața, care este drumul nostru, și atunci trebuie să ne bucurăm de fiecare moment.

Dar într-un final, suntem doar noi și familia noastră. Iar dacă l-aș întâlni, i-aș spune asta: A fost frumos să trăiesc alături de tine în ultimele luni! Sunt foarte recunoscătoare pentru toate darurile pe care mi le-ai făcut, pentru toate lecțiile pe care mi le-ai dat, pentru calmul, iubirea, fericirea, prietenii, locurile unde m-ai dus. Îmi va fi dor de toate acestea, deja îmi este.

Sunt încă în șoc și tot mă gândesc la tine în fiecare moment, mă lupt să mă deconectez de tine, și încerc să îmi amintesc doar de lucrurile frumoase, ca să nu te urăsc, să nu îmi otrăvesc inima”, a mai spus Alexandra Stan.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Solistă și compozitoare,  Alexandra Stan  a lansat de-a lungul carierei o serie de melodii care au devenit rapid hituri, atât în țară, cât și la nivel internațional. Printre acestea, enumerăm succesul răsunător pe care l-a avut hit-ul  “Mister Saxobeat”, cu care a scris istorie, atât în topurile radiourilor, cât și pe platformele de streaming online. La zece ani de la lansare, aceasta este cea mai ascultată piesă românească pe Spotify, cu peste 200.000.000

de ascultări.

„Sunt foarte fericită și entuziasmată pentru acest nou capitol din viața mea. Nu am crezut niciodată că voi avea curaj să fac asta. Dar am zis că după anul 2020, nimic nu mă mai sperie. Motivul principal pentru care particip la "Survivor România" este pentru că vreau să mă cunosc cu adevărat, fără măști, fără social media, fără echipe de management și fără familie, prietenii și fanii care mă susțin non stop. Sper că ei să continue să mă susțină în continuare de acasă.

Vreau să-mi cunosc adevăratele limite! Sper să fac față atât condițiilor, temperaturii și lipsei de mâncare, competițiilor sportive pe trasee și nu în ultimul rând tensiunilor dintre concurenți. Sper să rămân cât mai mult în concurs și să mă înțeleg cu toată lumea! Amu’ncepe!!!”,  declară Alexandra Stan.

Alexandra Stan participa in echipa Faimosilor la "Survivor Romania"

Citeste si: Simona Hapciuc, imagini incendiare! Blonda de la "Survivor Romania" s-a pozat in sanii goi inainte de plecarea in Republica Dominicana