Alexandra Stan si iubitul ei, prima aparitie la un eveniment monden

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 05:24

Cine este si cum arata sufletul pereche al Alexandrei Stan, va aratam imediat!

D'Artagnan sau Iisus? De cum a aparut Alexandra Stan la un restaurant chinezesc alaturi de iubitul ei oficial, toti au inceput sa si dea coate. Unii l-au asemuit cu neinfricatul muschetar, altii cu o figura biblica.

Surprinzator este faptul ca tanarul este de foarfte mult timp prin preajma artistei, chiar de pe vremea in care si Marcel Prodan exista in viata ei.

Doar ca atunci cand a venit vorba sa marturiseasca de cand este iubita lui D'Artagnan, Alexandra s-a blocat.

El e tare scump la vorba, insa am reusit sa-i smulgem 3 cuvinte.


Cat timp  Alexandra vorbea cu presa, iubitul o astepta linistit tinandu i cu sfintenie paltonul Desi aceasta a fost prima lor aparitie, Alexandra l-a mai luat cu ea si la termenele de judecata in procesul cu Marcel. De fiecare data cand apareau, erau imbracati la fel. Exceptie nu au facut nici aseara.


Acum este cu zambetul pe buze, in urma cu doi ani, Alexandra plangea batuta la televizor. Procesul s-a incheiat, sentinta judecatorilor s-a dat: 7 luni de inchisoare cu suspendare pentru marcel si daune morale de 10.000 de euro.

Puteti citi un interviu fabulos cu Alexandra stan daca intrati chiar acum pe kfetele.ro!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”