Alexandra Stan, in lacrimi! Concurenta a cedat nervos dupa pierderea unui punct important pentru echipa sa! "Nu sunt eu pierzatoare!"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 ian 2021, 01:55
survivor romania 2021 Foto(4)
Alexandra Stan a cedat nervos la finalul traseul.

Alexandra Stan sufera cumplit dupa ce pierde un punct important pentru echipa sa!

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute artiste autohtone la nivel mondial celebră, datorită melodiilor pe care le-a lansat, iar acum, vedeta vrea să facă spectacol și la Survivor România.

Alexandra Stan a izbucnit in lacrimi!

Aceasta a acceptat să facă parte din echipa Faimoșilor si a declarat inca de la primele editii ale competitiei ca isi doreste cu ardoare sa isi depaseasca limitele si pentru asta este hotarata sa lupte cu toate fortele sale pe traseele Survivor Romania, alaturi de colegii sai, pentru a ajunge cat mai departe.

In editia din aceasta seara, in jocul pentru provizii, Alexandra Stan a concurat alaturi de colegii sai si a incercat din rasputeri sa isi ajute echipa prin castigarea unui punct pretios in economia jocului, care este unul destul de strans.

Insa la finalul probei Alexandra nu a reusit sa aduca punctul pentru echipa sa si in acel moment Faimoasa a suferit o cadere nervoasa si a izbucnit in lacrimi, spunandu-le colegilor sai ca nu a vrut sa piarda, ci dimpotriva a luptat enorm.

Pe de o parte unii dintre colegi s-au aratat destul de distanti fata de Alexandra, iar pe de alta parte, Jador si Culita au incercat sa o consoleze, spunandu-i ca a fost cea mai buna de fapt.

Citeste si: Alexandra Stan mai are un AS in maneca la Survivor Romania 2021! Cine i-a fost alaturi pana sa plece in Republica Dominicana

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Avantajul Alexandrei Stan la "Survivor Romania!" Cu cine s-a antrenat inainte de plecarea in Republica Dominicana?


Alexandra Stan isi doreste enorm sa isi depaseasca limitele la Survivor Romania 2021!

Alexandra Stan vrea să demonstreze că este o femeie puternică și că poate face față competiției Survivor România, astfel că a acceptat să plece în Republica Dominicană și să facă parte din echipa Faimoșilor.

Artista a plecat in Dominicana cu mult entuziasm si dorinta arzatoare de a-si depasi propriile limite. 

„Sunt foarte fericită și entuziasmată pentru acest nou capitol din viața mea. Nu am crezut niciodată că voi avea curaj să fac asta. Dar am zis că după anul 2020, nimic nu mă mai sperie. Motivul principal pentru care particip la <Survivor România> este pentru că vreau să mă cunosc cu adevărat, fără măști, fără social media, fără echipe de management și fără familie, prietenii și fanii care mă susțin non stop.

Sper că ei să continue să mă susțină în continuare de acasă.

Vreau să-mi cunosc adevăratele limite! Sper să fac față atât condițiilor, temperaturii și lipsei de mâncare, competițiilor sportive pe trasee și nu în ultimul rând tensiunilor dintre concurenți. Sper să rămân cât mai mult în concurs și să mă înțeleg cu toată lumea! Amu’ncepe!!!”, declara Alexandra Stan inainte de inceperea competitiei.

 

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.