Alexandra, tanara impuscata in cap de iubitul ei politist va fi inmormantata in sicriu alb si rochie de mireasa VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:08

In sicriu alb si in rochie de mireasa! Asa va pleca spre eternitate Alexandra.

 IERI, a mai poposit putin acasa. Acolo, unde a crescut si unde o astepta aproape tot satul. Prietenii si rudele au venit sa o vada si sa-i spuna adio. Vor mai sta impreuna cateva zile. Fata va fi inmormantata sambata.

IERI, trupul fetei a fost luat de la Institutul de Medicina Legala din Capitala. Neputincios si cu ochii in lacrimi, tatal fetei a avut puterea sa se gandeasca si la cei care au primit o noua viata datorita fetei lui.
Rinichii si ficatul fetei au ajuns la trei oameni care nu mai sperau sa se vindece vreodata. Pentru ei, are doua rugaminti arzatoare.


Acum doua saptamani, Alexandra si Marius au avut ultima discutie pe un site de socializare. Tatal fetei sustine ca totul a fost premeditat. Doi copii, ambii morti la 23 de ani. Sa fie oare o coincidenta sau un blestem cazut asupra familiei Pirsa?

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.