Alexandra, un nou atac dur: "Ai stat cu bărbații ca să te întrețină"! Urmărește Puterea dragostei marți, 22 decembrie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 19 iul 2022, 13:20
Alexandra Cărare

Alexandra Cărare lansează un nou atac la vechea ei rivală.

Alexandra se va lega din nou de Aya, concurenta pe care o antipatizează cel mai mult din emisiune.

Alexandra a sărit să o bată pe Aya în emisiune în mai multe rânduri. Prima dată s-a întâmplat când Aya a spus că Akebono e a doua ei opțiune, iar Alexandra a intervenit afirmând că acesta ar putea să îi aplice o corecție fizică Ayei pentru aceste afirmații.

Nu numai că Akebono nici nu se gândea să facă așa ceva, dar a și luat-o la rost atunci pe Alexandra. "De ce m-ai făcut bătăușul femeilor? De ce te-ai legat de Aya dacă ai văzut că ea era cuminte?", a întrebat-o Akebono pe Alexandra. "Păi tocmai aia e, că nu mi-a dat de înțeles că ar fi cuminte", a răspuns sora Adrianei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Între timp Akebono a și părăsit casa Puterea dragostei, descalificat, și nici nu mai formează un cuplu cu Aya, însă tensiunile între Alexandra și Aya nu au dispărut.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.