Alexandra Ungureanu, detalii picante despre noul iubit! Cine e cel care i-a furat inima vedetei: „Stau bine cu dragostea”

Autor: Laura Macovei

Alexandra Ungureanu, detalii picante despre noul iubit! Cine e cel care i-a furat inima vedetei: „Stau bine cu dragostea”

Sursa: Captură YouTube

Alexandra Ungureanu a participat la un eveniment monden unde a oferit un interviu pentru WOWbiz, în care a discutat despre planurile sale de vacanță, dar a oferit și detalii despre viața ei amoroasă.

Alexandra Ungureanu ne-a dezvăluit ultimele noutăți din viața sa și a atins un subiect de interes pentru mulți dintre fanii săi.

Cine este iubitul Alexandrei Ungureanu

După despărțirea de Gojira, Alexandra Ungureanu este într-o relație de ceva timp cu un bărbat misterios, a cărui identitate nu a fost încă dezvăluită publicului. Cu toate acestea, artista a povestit că acesta este un om frumos și înțelegător, iar relația lor evoluează armonios.

Alexandra a subliniat că nu există tensiuni între ei și că la capitolul dragoste nu are probleme, ceea ce sugerează că se bucură de o perioadă de stabilitate și fericire în viața personală.

„De ceva vreme sunt mulțumită de cum se desfășoară lucrurile în viața mea. Cu dragostea stau cum stăteam și când ne-am întâlnit ultima oară.

Eu zic că bine”,  

a declarat Alexandra Ungureanu, pentru WOWbiz.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citește și: Alexandra Ungureanu se luptă cu o boală grea de mai bine de 5 ani! „Am momente când sunt îngenuncheată de durere”. Ce probleme de sănătate are artista

Alexandra Ungureanu a vorbit despre prima sa iubire

În cadrul interviului, Alexandra Ungureanu a vorbit cu drag de prima ei iubire din perioada liceului. Ea a descris cu nostalgie fizicul acestuia, ce anume îi plăcea la el și sportul pe care îl practica. Artista a mai adăugat că, în adolescență, era o fată cuminte și nu avea prea mulți prieteni, indicând o fire mai rezervată și poate introspectivă în acea perioadă a vieții sale.

„A fost o iubire de la distanță cumva, pentru că era un băiat pe care îl urmăream așa, cu suspine și cu lacrimi în ochi. Juca baschet, era înalt, păr brunet și cârlionțat și mi se părea că are cel mai simpatic zâmbet de pe planetă. Nu am avut niciodată curajul să îl abordez, el nu mă băga în seamă că era mai mare decât mine și nu îl interesa.

L-am urmărit cu privirile, îl căutam prin pauze să creez un context.

Nu a fost să fie. În liceu nu am avut niciun prieten, atât de cuminte am fost. Asta e, am recuperat pe parcurs”, a mai spus  Alexandra Ungureanu.