Alexandra Ungureanu, moment exceptional alaturi de Keo in Marea Finala! Juratii nu si-au putut gasi cuvintele in fata prestatiei artistei

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 19 iul 2022, 11:20
Alexandra Ungureanu, tinuta imperiala in Marea Finala

Alexandra Ungureanu a avut parte numai de laude din partea juratilor si a colegelor ei, iar Raluca Badulescu a numit-o "Craiasa."

"Am trecut prin atatea randuri de emotii incat nu mai stiu sa descriu starea, insa a fostmuna cea mai incarcata. Rochia m-a ajutat sa scap de emotii, a fost cea mai mare provocare de la "Bravo, ai stil!".  Mi s-a parut greu sa inchei eu seara pentru ca trebuia sa fie bine. Aici, la "Bravo, ai stil!" m-am transformat in cea mai buna varianta a mea.

Rafinamentul si bunul simt pot fi atributul celei mai stilate femei din Romania. Acesta a fost cel mai frumos cadou pentru mine, am crescut, am suferit...", a fost prima declaratie a Alexandrei dupa moment.

Alexandra Ungureanu, moment emotionant alaturi de Keo in Marea Finala

Citeste si: ASTAZI in MAREA FINALA "Bravo, ai stil! Celebrities!": IMAGINI in premiera cu cele sase concurente

Elena Gheorghe, Jeni Ion, Florian Rus, Diana Ionescu, Dan Bittman au tinut sa fie virtual alaturi de Alexandra Ungureanu in Marea Finala "Bravo, ai stil! Celebrities"

Juratii, aplauze la scena deschisa pentru Alexandra Ungureanu

Citeste si: Alexandra Ungureanu, ultimele declaratii inaintea Marii Finale:"Tinuta mea este un vis pe care il aveam de multa vreme"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Felicitari ca ai ajuns pana aici, ma asteptam sa canti, dar nu sa fii cu Keo. Felicitari pentru toata evolutia ta! O asteptam ca pe o paine calda. Nu am vrut sa fiu atat de nemilos sau sa imi iau hate insa rochia se vedea intr-un fel din platou si poate mai bine de casa", a fost comentariul lui Catalin Botezatu.

"Esti un artist desavarsit si iti meriti locul.

Ai fost o craiasa. Ai fost "amazing". Vreau sa spun ca am plans dupa Dan Balan, dar a aparut Keo, mie imi place de el de mult. Eram penibila daca ma duceam la el", a fost remarca Ralucai Badulescu.

"Mi-am dat seama ca esti un om d eo tarie incredibila si cumva mascata de o sesibilitate aparte, ai avut un parcurs stilistic impecabil, am descoperit un om in care cred.

E tinuta mea preferata!", a dezvaluit Maurice  printr-o ultima jurizare.