Alexandra Ungureanu, noi dezvaluiri dupa Marea Finala: "Mi-a picat fata, am imbatranit 200 de ani!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 20 dec 2020, 15:30
Alexandra Ungureanu a castigat "Bravo, ai stil! Celebrities"

Alexandra Ungureanu este castigatoarea "Bravo, ai stil! Celebrities" 2020.

Mesajul Alexandrei Ungureanu dupa Marea Finala

Citeste si: Prima reactie a lui Theo Rose dupa ce a pierdut Marea Finala! Ce a declarat frumoasa cantareata dupa show

Cantareata a castigat la o diferenta foarte mica de Theo Rose, o alta concurenta la fel de iubita de catre public. Dupa ce a a fost incoronata si dupa ce si-a adjudecat premiul de 100 000 de lei, Alexandra a tinut sa multumeasca tuturor celor care au fost alaturi de ea si au ajutat-o sa isi indeplineasca acest vis. 

Ajunsa acasa, cantareata nu a putut dormi de emotie si a facut un story pe o retea de socializare unde a dezvaluit faptul ca abia astepta sa se termine Mare Finala deoarece suspansul a fost mult prea mare si nu mai reusea sa faca fata.

"Nu ne-am dezamagit unii pe altii, m-ati facut cea mai fericita. Am reusit impreuna! Merge si un story la 4 dimineata.

Nu stiu daca o sa realizez ce s-a intamplat, poate anul viitor o sa ma prind. Este absolut incredibil. Am imbatranit 200 de ani acolo in fata portilor pana sa aflam castigatoarea. A fost delir. M-am prins, sunt norocoasa, eu mi-am facut treaba pana la un punct, insa dupa, a fost treaba voastra investitia voastra si increderea voastra in mine. Sunt foarte recunoscatoare, m-ati facut cea mai fericita!"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Alexandra Ungureanu este câștigătoarea “Bravo, ai stil! Celebrities!”  

Concurenta i-a cucerit pe telespectatorii care au ales-o, prin vot direct, în cadrul Galei de aseară, drept cea mai stilată celebritate din România

“Mul ț umesc pentru toată dragostea!”

Alexandra Ungureanu  este câștigătoarea “Bravo, ai stil! Celebrities”! Concurenta a fost aleasă în cadrul Galei de aseară, în direct, în urma voturilor telespectatorilor, dupa o bătălie extrem de strânsă cu altă concurentă foarte iubită de public, Theo Rose.

Citeste si: Cine e castigatoarea "Bravo, ai stil! Celebrities!" Cine a luat Marele Premiu de 100 000 de lei si titlul de "Cea mai stilata celebritate din Romania"

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.