Alexandra Ungureanu si mama ei seamana ca doua picaturi de apa! Cele doua zici ca sunt surori

Author: Alice Popescu
Actualizat: 28 nov 2020, 15:59
Alexandra Ungureanu si-a prezentat mama
Sursa: Instagram

Cantareata le-a facut cunostinta fanilor cu mama ei in cadrul emisiunii "Teo show."

Alexandra Ungureanu a fost prezenta in platou la "Teo show" in emisunea alaturi de mama ei a carei aparitie a fost cu adevarat surprinzatoare. Cantareata a marturisit pe o retea de socializare ca este foarte mandra de mama ei, mai ales ca aparitiile parintelui sau sunt destul de rare si atunci emotiile sunt cu atat mai mari. Sunt super mandra de cum s-a descurcat mama la "Teo Show".

Alexandra Ungureanu si mama ei, prima aparitie la "Teo Show"

Citeste si: VIDEO care a facut-o sa planga pe Andreea Tonciu! Ce i-a spus fetita ei, Rebecca

Cumva ca un raspuns la toate atacurile din partea celorlalte concurente si mai exact din partea Andreei Tonciu, Alexandra i-a multumit parintelui sau pentru sustinere si pentru faptul ca au o relatie atat de stransa.

Altfel, numai ea stie ce inseamna sa ai copilul in lumea show bizz-ului, cat am muncit si am dus, si ce inseamna judecata oamenilor asupra oricarui aspect, inclusiv a relatiei noastre, despre care am ales sa vorbim deschis si cu umor. De altfel, o relatie, cu bune si rele, ca in orice familie:) Doar ca mama mea nu e un om normal, ea e o forță! Iti multumesc mult pentru sustinerea ta din perioada asta foarte importanta pentru mine.

Citeste si: ASTAZI in GALA "Bravo, ai stil!Celebrities": Maurice Munteanu si-a ales CASTIGATOAREA: "Tu esti castigatoarea, vei pleca cu mine de mana de aici!"

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Alexandra Ungureanu si mama ei, momente dificile in urma cu cativa ani

Cele doua nu doar ca seamana de parca ar fi surori, insa atat mama cat si fiica au trecut prin momente cruciale in urma cu cativa ani cand Alexandra Ungureanu a traversat

o perioada extrem de dificila pierzandu-si tatal in urma unei boli necrutatoare. cantareata era la un pas de a-si pierde si mama, bolnava la acea vreme, insa cu ajutorul tratamentelor si a medicilor, parintele ei a supravietuit si acum se bucura de succesul fiicei ei, sprijinand-o neconditionat.

Citeste si: Asta da SOC! Maurice Munteanu comparat cu Florin Salam, Cornel Gales si...Fuego!

Pe Alexandra Ungureanu o puteti vedea in cadrul Galei "Bravo, ai stil!Celebrities" din aceasta seara de la ora 20:00 unde in afara de tinutele conform temei "Personaje din desene animate", cantareata si rivala ei, Andreea Tonciu vor avea un schimb de replici extrem de taios. "Nu sunt de acord ca cineva sa-mi distruga munca!", a spus Alexandra Ungureanu.