Alexandra Ungureanu, sustinuta de o artista internationala! Cine a urmarit cu sufletul la gura "Bravo, ai stil! Celebrities"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 19 iul 2022, 11:35
Alexandra Ungureanu a castigat "Bravo, ai stil! Celebrities"

Alexndra Ungureanu a fost sustinuta in Marea Finala de prieteni apropiati, dar si de artisti celebri si oameni care ii admira vocea.

Alexandra Ungureanu a castigat competitia "Bravo, ai stil! Celebrities" si titlul de "Cea mai stilata celebritate din Romania", insa acest succes se datoarea si celor care au fost aproape de cantareata si au sustinut-o prin toate mijloacele, de la voturi la incurajari.

Alexandra Ungureanu este câștigătoarea “Bravo, ai stil! Celebrities”!  Concurenta i-a cucerit pe telespectatorii care au ales-o, prin vot direct, în cadrul Galei de aseară, drept cea mai stilată celebritate din România

“Mul ț umesc pentru toată dragostea!”

Alexandra Ungureanu a castigat competitia "Bravo, ai stil! Celebrities"

Citeste si: Prima reactie publica a sotului Andreei Tonciu! Ce a spus Daniel Niculescu dupa ce Andreea a fost eliminata in Marea Finala

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Alexandra Stan, alaturi de Alexandra Ungureanu in Marea Finala!

Citeste si: Theo Rose, prima declaratie la adresa Alexandrei Ungureanu dupa ce aceasta a castigat "Bravo, ai stil! Celebrities": "Lupta a fost..."

Concurenta a fost aleasă în cadrul Galei de aseară, în direct, în urma voturilor telespectatorilor, dupa o bătălie extrem de strânsă cu altă concurentă foarte iubită de public, Theo Rose.

Una din cele mai iubite artiste din Romania care a ajuns in topurile internationale, Alexandra Stan, a urmarit cu sufletul la gura competitia "Bravo, ai stil! Celebrities" si a felicitat-o printr-un mesaj video pe tiza ei, recunoscand ca e prima data cand se uita la show si tocmai datorita ei.

În Marea Finală “Bravo, ai stil! Celebrities ”, șase personalități puternice au dat ultima bătălie stilistică, pentru marele titlu și premiul pus în joc.

Telespectatorii au decis ca Alexandra Ungureanu să fie Cea mai stilată celebritate din România, iar aceasta a intrat în posesia cecului de 100.000 de lei și a titlului pentru care a luptat întreaga competiție stilistică.

Cu un procentaj de 50,3%, Alexandra Ungureanu a fost favorita publicului, aceasta fiind urmată îndeaproape  în clasament de Theo Rose, cu un scor foarte apropiat, de 49,7%.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.