Alexandrei i-a scapat porumbelul. Cine vrea sa castige Puterea dragostei sezonul 4: "Sper sa fii castigator!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 01 aug 2022, 23:00
Cine este concurentul preferat al Alexandrei in sezonul 4
Sursa: Instagram

Alexandra are deja un favorit pe care il sustine in acest nou sezon 4 Puterea dragostei.

Alexandra, castigatoarea sezonului 3 Puterea dragostei are si un preferat in acest nou sezon. Dupa ce a declarat ca s-ar intoarce in Casa dragostei, insa doar in calitate de invitat, Alexandra a dezvaluit ca il sustine foarte mult si isi incurajeaza fanii sa il voteze pe nimeni altul decat Radu. "Dedicatie pentru Radu, piatra rara. Ai lasat Romania, te-ai dus in Turcia, asta e, ce sa facem. Vot Radu, noi te votam si te sustinem, sper sa fii castigator...,"

a fost unul din mesajele comune pentru Radu.

Citeste si: DECIZIA cu care Marinescu si-a socat fanii dupa despartirea de Maria Lungu:" Am tras niste concluzii, o sa ma..."

Pe cine sustine Alexandra in sezonul 4 Puterea dragostei

Recent, Alexandra si Codrut s-ar fi despartit din intiativa fostului sau iubit care nu si-ar mai fi dorit o relatie cu castigatoarea sezonului 3 Puterea dragostei dupa o cearta pe care cei doi au avut-o.

Motivul ar fi faptul ca Alexandra este mai in varsta si are o fetita. Astfel, Codrut nu mai vrea sa continue o relatie cu ea. Codrut a postat recent un mesaj cu subinteles pentru Alexandra: "Sincer...Nu  vei fi niciodată suficient pentru cineva care nu poate lua suficient de la tine. Amintește-ți asta!" 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

  

Cine este Radu, concurentul din sezonul 4 Puterea dragostei

Citeste si: Primul mesaj al lui Codrut dupa ce s-a despartit de Alexandra de la Puterea dragostei!

Radu Valentin Dragne vine din București. Și-a aniversat ziua de naștere chiar la începutul sezonului 4. A făcut istorie în sezonul 3 prin intransigența cu care le-a tratat pe fetele cu care a intrat în conflict.

Lucrează ca  antrenor de fotbal  la juniori. Iubește animalele foarte mult. Nu iartă niciun pas greșit al fetei pe care o place, dorindu-și ca aceasta să se concentreze exclusiv asupra lui. Are o soră. Radu s-a nascut pe 6 septembrie 1996 si are 25 de ani. Radu de la Puterea Dragostei este nascut in zodia "Fecioara".