Alexandru Abagiu critică noua generație de make up artiști români! Care sunt make up artiștii români pe care îi respectă

Author: Andrei Ionescu

Alexandru Abagiu

Alexandru Abagiu nu are cuvinte de laudă despre noua generație de make up artiști români. Abagiu i-a criticat dur pe cei din noua generație.

Denise Rifai a abordat și subiectul familiei în ceea ce îl privește pe Alexandru Abagiu, invitatul ei de duminică seara.

Abagiu a recunoscut că a moștenit de la mama lui calitatea sau defectul de a fi super-pretențios. El crede însă că acest lucru l-a ajutat în cariera lui.

Alexandru Abagiu se descrie ca fiind foarte pretențios

Citind anumite pasaje din presă, în care Abagiu dezvăluia cât de pretențioasă era mama lui atunci când o machia, Denise Rifai a abordat acest subiect cu invitatul ei.

A dorit să afle cât de pretențios este Alexandru Abagiu.

"Sunteți la fel de pretențions ca mama?", l-a întrebat Denise Rifai la "40 de întrebări..."

Citeste si: Alexandru Abagiu nu are o relație strânsă cu fratele său mai mare! Ce mărturisiri face despre acesta

"Sunt pretențios. Clar moștenesc asta, mi s-a impregnat încă de mic în ADN.

Da, sunt super-pretențios și găsesc că m-a ajutat să merg mai departe, să fiu mai bun în ceea ce fac.

Am învățat să fiu mai atent la micile detalii, să am atenție distributivă, am învățat asta de la mama mea. Am învățat să fiu atent la întregul puzzle, pentru că meseria se compune din mai multe piese. 

Doar fiind pretențios poți să ții în frâu aceste mici detalii din această meserie, poți să ai atenție la toate fațetele", a recunoscut Alexandru Abagiu la "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Alexandru Abagiu critică noua generație de make up artiști români!

Citeste si: Alexandru Abagiu: "Social media e foarte perfidă"! Celebrul make up artist se declară o victimă a lumii virtuale!

Alexandru Abagiu, cel mai cunoscut make up artist român, nu are cuvinte de laudă în ceea ce privește noua generație de make up artiști români.

El a folosit chiar termenul de "mafioți", spunând că mulți dintre ei copiază anumite stiluri de make up.

"Cine sunt, apropo de cât de pretențios sunteți, make up artiștii care contează pentru Alex Abagiu?", l-a întrebat Denise Rifai.

"Mirela Vescan, Ana Maria Gorgonețu și lista poate continua. Sunt oameni care au început odată cu mine și cu care am crescut cot la cot.

După 24 de ani de muncă m-aș putea pensiona deja.

Din generația nouă nu pot să spun că am cel mai mare respect fiindcă văd un look copiat de la unul la altul", a spus Abagiu la emisiunea lui Denise Rifai.

Cine este Alexandru Abagiu

Alexandru Abagiu este cel mai cunoscut și mai căutat make up artist din România.

El are o experiență de peste 25 de ani ca make up artist și a machiat vedete ultra-cunoscute pe plan mondial, printre care Jane Fonda, Natalie Portman, Penelope Cruz, Salma Hayek sau Paris Hilton.

A colaborat și cu numeroase vedete din România. Printre acestea le amintim pe cântărețele Andra, Delia, Corina Bud, Antonia sau Loredana Groza. S-au mai machiat la el și alte vedete, printre care Dana Budeanu, Mihaela Rădulescu, Catrinel Menghia, Monica Bârlădeanu și multe, multe altele.

Este necăsătorit și nu are copii.