Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital. Acesta a ieșit din azil, în urmă cu ceva timp

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 15 iun 2023, 04:25

Alexandru Arșinel a ajuns, din nou, la spital. Problemele de sănătate nu îi dau pace actorului, iar acesta are nevoie, din nou, de ajutor din partea medicilor.

Alexandru Arșinel a fost la azil, pentru o perioadă de timp, după care a fost dus acasă. Cu toate acestea, astăzi, 15 septembrie, fostul actor s-a întors la spital.

Alexandru Arșinel a ajuns, din nou, la spital

Conform spynews.ro, alături de Alexandru Arșinel este Bogdan Arșinel care a fost surprins în timp ce aștepta pe un scaun. Cel puțin pentru moment, nu se știu informații cu privire la starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel.

În luna august, pe data de 18 august, acesta a fost internat de urgență la Terapie Intensivă, pe secția de urologie, la Institutul clinic Fundeni din Capitală. Atunci, se zvonea că starea de sănătate a acestuia s-ar fi agravat.

Cu toate acestea, după ce au apărut aceste zvonuri, Cristian Arșinel a negat zvonurile apărute. „Tata e bine. Nu-i adevărat că e în stare gravă sau că n-a fost tratat cum trebuie.

Nu vrem să comentăm ceva ce nu-i adevărat! Dorim să fim lăsați în pace!”
, a spus acesta pentru playtech.ro.

Citeste si: Copiii lui Alexandru Arșinel au luat decizia finală. Ce se va întâmpla cu marele artist

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alexandru Arșinel a fost luat de la azil

După ce fostul actor a ajuns la spital în urmă cu o lună, copiii lui au decis să îl ia de la azil, pentru a-l aduce acasă, deși s-a crezut că acolo îi va fi mai bine, deoarece ar fi fost îngrijit în permanență.

Copiii lui nu-l vor mai duce, după externare, la acel cămin de bătrâni din Snagov, unde a stat aproape o lună.

Ei l-au dus pentru un tratament la picioare, avea escare, și acolo beneficia de confort și de tratament. Însă, s-a interpretat un pic altfel, că l-ar fi mutat acolo definitiv, și le-a fost cam rușine să-l mai lase un timp acolo. După ce va fi externat, probabil că va fi adus acasă. Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel este delicată, fiind în continuare internat și aflându-se sub supraveghere medicală”, au declarat surse pentru ego.ro.

Citeste si: Elena Ceaușescu ar fi fost avertizată de Maria Câmpina că va muri, cu două luni înainte de Revoluție, dar nu a ascultat: „A tras cartea neagră. E vărsare de sânge!”

„L-am internat pe tata la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucureștiului. Tata are niște escare la călcâie și nu se mai poate deplasa. Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor.

Mental, tata e bine, recunoaște lumea din jur și vorbește. Însă nu mai glumește ca pe vremuri. Nu știm cât va rămâne internat, cât va fi necesar pentru recuperarea sa. Mama a rămas acasă!”, a mai declarat Cristian Arșinel, la începutul lunii august 2022.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.