Alexandru Arşinel, Crăciun departe de nepoţi! Actorul s-a mutat la Sinaia împreună cu soţia

Autor: Madalina Maftei
Alexandru Arşinel s-a mutat la Sinaia

Alexandru Arşinel petrece sărbătorile departe de nepoţi în acest an, pandemia a fost cea care le-a dat planurile peste cap.

Alexandru Arşinel este unul dintre cei mai îndrăgiţi actori din România. În viaţa actorului s-au produs o mulţime de schimbări, moartea prietenei sale alături de care urca pe scenă, Stela Popescu, dar şi accidentul soţiei, au fost două motive bine întemeiate.

Arşinel s-a mutat la Sinaia

Odată cu pandemia, actorul nu a mai urcat pe scenă să-şi încânte publicul cu piesele sale de teatru, iar acum s-a mutat în casa lui de la Sinaia.

"Sunt la Sinaia. Aici este totul foarte simplu. Nu te poţi organiza decât în aşa fel: iei micul de jun, mai aranjezi prin casă, ieşi pe terasă, admiri munţii, mai dai drumul la TV şi uite aşa trece ziua.

După-amiază te odihneşti puţin, te mai sună prietenii. Aşa trec repede zilele astea.

Tot ce e plăcut şi frumos trece repede."
a spus actorul.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: "Ea e paralizata toata, eu iau 20 de pastile pe zi". Maestrul Alexandru Arsinel a dezvaluit care e starea lui de sananate

Alexandru Arşinel, sărbători departe de nepoţi

Actorul nu va petrece sărbătorile anul acesta alături de cei dragi, motivul fiind pandemia care îi împiedică să se vadă.

"Nepoţii nu cred că ne vor vizita. Pandemia asta a intervenit urât, brutal. Ne împiedică cu întâlnirile, ne împiedică să ne mişcăm prea mult. Trebuie să ne menajăm nepoţii, copiii, prietenii.", a spus Alexandru Arşinel

Citeste si: Drama nestiuta prin care trece Alexandru Arsinel! Ce se intampla cu sotia lui

Acesta a mai spus că va "petrece sărbătorile alături de soţie, cu dna Ioana şi cu un vecin bun, dl Burtea, care va veni cu soţia şi nepoţii, măcar să ne colinde şi să ne ureze. Şi ne păcălim cu televizorul."

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.