Alexandru Arșinel, declarații tulburătoare după moartea lui Ion Caramitru: „Îmi aștept rândul și eu”

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 09 sep 2021, 11:04
Actorul Alexandru Arșinel
Sursa: playtech.ro

Alexandru Arșinel a vorbit despre starea lui de sănătate după ce colegul său, Ion Caramitru, a decedat.

Alexandru Arșinel și Ion Caramitru erau prietenii foarte buni, de aproximativ 50 de ani. Astfel, decesul colegului său l-a afectat profund.

Actorul a oferit declarații în urma morții colegului său Ion Caramitru, dar a vorbit și despre stare lui de sănătate 

Citeste si: Ce se întâmplă cu Alexandru Arșinel după ce a suferit de Covid: „Merg săptămânal la spital”

Alexandru Arșinel, despre moartea lui Ion Caramitru

Alexandru Arșinel a fost cu adevărat răvășit de vestea că prietenul și colegul lui, Ion Caramitru, a plecat din această lume. Cei doi au fost prieteni buni, iar Arșinel simte că a venit vremea “scadențelor” pentru marile valori ale României.

Citeste si: Alexandru Arșinel își închiriază vila de la mare! Cât cere actorul pentru o noapte de cazare?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Mă leagă multe amintiri de Ion Caramitru, încă din facultate, daca spun din facultate, spun de acum 50 de ani. M-am înțeles bine cu el, chiar dacă, uneori, întâlnirile noastre erau mai aspre, dar de fiecare dată ne uneam forțele pentru binele artiștilor.

Așa au apărut o serie de drepturi pe care le-au obținut artiștii într-o perioada foarte grea, lefurile, indemnizațiile, tot ce era legat de artă, știință, erau foarte mici, si uite așa au existat multe întâlniri din care artiștii si nu numai doctori etc au obținut unele drepturi. Și

asta în mod special datorită lui Ion Caramitru, regret dispariția lui.

Greu de suportat și nu mai e mult și urmează și altele, alte personaje, pentru ca a venit vremea scadențelor. Mai sunt artiști și personalități care își așteaptă rândul. Îmi aștept rândul și eu. Nu sunt prea grozav cu sănătatea, dar mergem înainte. Poate vom mai depăși niște momente. În spital veți auzi ca am fost mereu pentru ca fac analize la 3 luni, dar asta nu înseamnă ca m-am internat mereu”, a mărturisit Alexandru Arșinel.

Care este starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel

Totodată, îndrăgitul actor a vorbit și despre problemele sale de sănătate, dezvăluind că până acum nu a primit un diagnostic clar din partea medicilor.

Citeste si: Alexandru Arșinel, declarații emoționante după ce a trecut peste COVID-19: ”Se pare că vaccinarea mi-a salvat viața și mie și soției”

„Nu am o stare fizică prea bună, am mers zilele trecute la spital, am fost la mai multe spitale, nu știu ce am exact, nici medicii parcă nu îi dau de cap. Trebuie să mai umblu să vedem ce îmi găsesc doctorii, am încredere în ei că vor găsi o soluție. Nu mă simt bine fizic, parcă nu mai am putere așa, nu știu să îți explic exact”, a spus Alexandru Arșinel.