Alexandru Arșinel era un om bun, cald și extrem de jovial, care avea un chef nebun de a se hrăni cu aplauzele publicului. Pe scenă se simțea în largul lui și iubea să-i facă pe oameni să râdă. Cum era Alexandru Arșinel omul, departe de orice prejudecată

Author: Madalina Maftei
Alexandru Arșinel era un om cald și extrem de jovial Foto(4)

Alexandru Arșinel era un om cald și extrem de jovial

 

 

Sursa: Captură KANAL D

Teatrul românesc a mai pierdut o stea, Alexandru Arșinel, un om bun, jovial, pentru care scena a reprezentat totul. Actorul era extrem de îndrăgit de public, mai ales pentru rolurile absolut savuroase și pentru energia incredibilă pe care o împărtășea celor din jur.

Alexandru Arșinel s-a stins din viață joi, 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani. În urma lui au rămas lacrimile și suspinele celor care l-au cunoscut, l-au iubit și l-au apreciat. În cadrul emisiunii ”Teo Show”, Sergiu Negoțiu a dezvăluit că l-a cunoscut pe maestru mai îndeaproape și a realizat alături de el mai multe materiale de-a lungul timpului, astfel a ajuns să-l cunoască destul de bine.

Alexandru Arșinel se hrănea cu aplauzele publicului și răspândea o energie aparte celor din jur

Alexandru Arșinel a fost un actor îndrăgit de public. De-a lungul timpului, a jucat zeci de roluri și iubea să facă publicul să râdă.

”De-a lungul timpului, am avut ocazia să-l cunosc pe Alexandru Arșinel, în diferite ipostaze, vesel, trist, încrezător, dar și lipsit de energie.

La teatru, la casa lui din Sinaia, în mașina mea sau în curtea sa din București, mereu știa să abordeze orice situație, indiferent de gravitatea ei și a luptat până în ultima clipă pentru orice, chiar și pentru viață”,
a spus Sergiu Negoțiu, reporter Kanal D, despre maestru.

Citeste si: Dan Negru a făcut publică ultima conversație telefonică cu Alexandru Arșinel. Ce i-a cerut marele actor cu puțin timp înainte să moară

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

În cadrul emisiunii au fost difuzate momente cheie din viața actorului, cu cele mai importante roluri pe care le-a interpretat de-a lungul carierei sale longevive. Arșinel se identifica cu scena, era sufletul lui, și-a dorit să joace până în ultima clipă, deși, uneori, visul a fost la un pas să i se năruie.

”Mi-ar făcea mai mare plăcere să mă așez în sală ca un spectator și să mă uit în spate, să văd publicul”, a

declarat Alexandru Arșinel, la un moment dat.

Alexandru Arșinel era plin de energie, iubea viața, și mereu spunea că indiferent de ceea ce ne va rezerva viața, noi trebuie să continuăm să luptăm și să credem în ceea ce facem.

Citeste si: Drama prin care a trecut Marilena Arșinel, soția lui Alexandru Arșinel. Cu ce probleme de sănătate grave se confruntă

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.