Alexandru Arșinel este în stare extrem de gravă la spital. Marele actor este supravegheat în permanență de către medici

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 05 feb 2023, 00:25

Alexandru Arșinel este în stare gravă la spital. Medicii îl supraveghează în permanență

Sursa: Twitter

Din nefericire, unul dintre titanii teatrului românesc, Alexandru Arșinel, nu stă bine la capitolul sănătate. Marele actor a ajuns iar la spital, după ce a acuzat stări de rău puternice în ultimele zile.

La acest moment, Alexandru Arșinel este în stare critică, motiv pentru care trebuie să fie supravegheat în permanență de către doctori.

Alexandru Arșinel este în stare gravă la spital. Medicii îl supraveghează în permanență

Alexandru Arșinel  a ajuns din nou la spital acum câteva zile, după ce a început să se simtă din ce în ce mai rău.

Maestrul teatrului românesc este internat într-o clinică privată din București, iar medicii îl supraveghează în permanență. Starea de sănătate a actorului s-a înrăutățit din senin, motiv pentru care a ales o clinică privată, dat fiind faptul că trebuie ținut sub supraveghere permanentă, scrie Fanatik, citat de fresh24.ro.

Alexandru Arșinel a rămas în spital câteva zile pentru a i se putea face toate investigațiile necesare.

De asemenea, nu se exclude varianta ca actorul să mai treacă printr-o intervenții chirurgicală, dacă tratamentul pe care îl urmează acum nu va funcționa în mod corect.

Citeste si: Nicușor Dan, despre contractul de muncă al lui Alexandru Arșinel. De ce nu i-a prelungit mandatul de director artistic actorului: „S-a purtat urât!”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Înainte să ajungă în stare gravă la clinică, Alexandru Arșinel a stat acasă, sub supravegherea permanentă a unei asistente, angajată de familia actorului.

Alexandru Arșinel vrea să se retragă din lumea teatrului românesc

Acum câteva săptămâni, Alexandru Arșinel a participat la un eveniment în Botoșani, ca invitat, unde a declarat că plânge de suferință, și nu neapărat de dureri, având în vedere că, de câțiva ani, actorul a mers foarte des prin spitale, iar în 2021 a suferi o operație pe cord, fiindu-i montat un stimulator și un stent.

La un moment dat, marele actor și-a exprimat dorința de a părăsi lumea teatrului, lucru pe care dorește să-l facă în orașul Dolhasca, acolo unde și-a început viața.

Citeste si: Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital! Actorul a refuzat internarea şi a plecat din spital în toiul nopţii

„Doresc să îmi mai invit doi trei colegi la un spectacol la Dolhasca, apoi să mă retrag.

Dar nu în altă parte o să fac retragerea, doar la Dolhasca pot să o fac”, a mărturisit Alexandru Arșinel, acum aproximativ o lună. 

Din păcate, Alexandru Arșinel nu s-a confruntat doar cu probleme cardiace. Acum 12 ani, acesta a suferit un transplant renal, iar anul trecut a fost infectat cu COVID-19, deși se vaccinase cu ambele doze.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.