Alexandru Arsinel, internat din nou in spital! Starea actorului s-a inrautatit

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 oct 2020, 04:05

La trei saptamani de cand a izbuncit scandalul, Alexandru Arsinel s-a intors la sectia de urologie din Cluj-Napoca.

Pentru ca starea lui de sanatate s-a inrautatit, spun medicii, actorul a fost adus cu o ambulanta de la aeroport, iar pe usa spitalului a intrat intr-un scaun cu rotile si cu fata protejata de o masca chirurgicala. De data asta, insa, nu a mai vrut sa stea de vorba cu jurnalistii.

Atacurile la adresa actorului par sa continue. Mai mult, profesorul Mihai Lucan sustine ca tot ce se intampla acum are legatura cu stresul mediatizarii, la care maestrul a fost supus, dar si din cauza cauza gurilor rele.

Emanuel Ungureanu, presedintele unei asociatii care se ocupa de copiii si tinerii cu insuficienta renala, si de la care ar fi inceput conflictul, sustine ca nu vrea decat sa se afle adevarul. Si anume, de ce actorul ar fi primit un rinichi dupa 3 zile, in vreme ce alti bolnavi mor cu zile, pe listele de asteptare.Deranjat de tot ce s-a scris si s-a spus, doctorul Mihai Lucan a sustinut ca DACA Alexandru Arsinel va avea nevoie de inca un transplant, ii va sterge numele, ca sa nu mai fie loc de interpretari.


Cat despre starea lui de sanatate, medicul spune ca nu rinichiul transplantat este problema, ci stresul care i-a slabit enorm sistemul imunitar. Ca sa fie siguri ca e in afara oricarui pericol, specialisti din Austria si Italia se vor ocupa indeaproape de starea de sanatate a lui Arsinel. Deocamdata nu se stie cate zile vor dura investigatiile, insa cel mai sigur, el isi va petrece aceasta noapte in spital.

 

 

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

 

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.