Alexandru Arșinel își închiriază vila de la mare! Cât cere actorul pentru o noapte de cazare?

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 25 iul 2022, 00:45
Arsinel, inchiriaza vila de la mare

Alexandru Arșinel își închiriază vila de la mare pe perioada sezonului estival. Cum arată imobilul și cât cere actorul pentru o noapte de cazare?

Marele actor nu trăiește doar din pensie, ci mai are o sursă de venit care îi aduce în buzunar o sumă consierabilă. Alexandru Arșinel deține o vilă la mare, pe care o închiriază doar pentru grupuri, pentru o sumă destul de mică.

Alexandru Arșinel își închiriază vila de la mare

În anul 2011, Alexandru Arșinel și-a construit o vilă la malul mării, însă pentru că el și soția lui nu au venit prea des la mare, actorul a decis să închirieze imobilul.

Marele actor a și publicat anunțul pe un site specializat care se ocupă cu închirieri.

Potrivit informaților date de actor, vila are o suprafață de 160 mp, 3 dormitoare, o zonă de relaxare și o mică grădină. Casa se închiriază doar integral, iar prețul pentru o noapte de cazare pentru tot grupul este de 1.000 de lei în extra-sezon și 1.200-1.300 lei în perioada de sezon plin. 

”Un loc care păstrează imaginea autentică a zonei de sud a litoralului românesc și totodată, având la dispoziție tot confortul necesar unei vacanțe bine-meritate respectând toate normele de siguranță și distanțare socială. Proprietatea este disponibilă unui grup compact de turiști în regim de self-service, având la dispoziție o bucătărie complet utilală, zona de luat masa și o terasă exterioară cu zona de BBQ. Printre alte facilități se numără aer condiționat, acces gratuit la internet WiFi, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, parcare privată gratuită”, se arată în anunțul postat pe platforma de

rezervări Booking. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Alexandru Arșinel a fost externat. Cum se simte marele actor după infecția cu Covid-19

Alexandru Arșinel a dus o luptă crâncenă cu COVID-ul

Actorul și soția sa au dus o luptă grea cu virusul nemilos, după trei săptămâni în care s-au luptat cu complicațiile produse de infecția cu COVID-19, Alexandru Arșinel a fost externat din spital în urmă cu trei zile. Marele actor a făcut mărturisiri cutremurătoare despre perioada prin care a trecut.

”Se pare că vaccinarea mi-a salvat viața și mie și soției.

A reușit să oprească vijelia acestei nenorocite boli și să o stopeze la un anumit nivel suportabil, care m-a făcut să ies din zona periculoasă. Cu ajutorul medicilor care erau preocupați de soarta mea și a celorlalți colegi de pat am depășit momentul critic”,   a spus Alexandru Arșinel

Citeste si: Alexandru Arșinel, declarații emoționante după ce a trecut peste COVID-19: ”Se pare că vaccinarea mi-a salvat viața și mie și soției”